Entertainment

Déze nieuwe datingshow draait om paringsrituelen van dieren

11 april 2022 18:28 Aangepast: 12 april 2022 11:06
Beeld © YouTube

Kun jij na het tweede seizoen van 'Love is Blind' wel weer een nieuwe datingshow gebruiken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Discovery+ komt namelijk binnenkort met een wel héél bijzondere show. In de nieuwe serie 'Love in the Jungle' worden singles op een beestachtige wijze verleid. En dat bedoelen we letterlijk.

Als je weleens natuurfilms hebt gekeken, dan is het je vast wel opgevallen dat dieren in het wild hun paringsrituelen tot in de perfectie hebben ontwikkeld. Waar wij mensen anderen proberen te imponeren met een vlotte babbel en afgezaagde openingszinnen, pakken dieren dat heel anders aan. En daar kunnen we misschien  nog wel wat van leren. Althans, dat is het idee achter deze nieuwe datingshow.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Anna uit de Belgische Bachelor eerder al te zien in een datingshow

In Love in the Jungle worden veertien wanhopige singles 'losgelaten' in de jungle van Columbia om de dierlijke paringsrituelen na te bootsen en te kijken of ze zo wel de ideale partner kunnen vinden. Ze vechten als agressieve padden, paraderen als flamingo’s en brullen als edelherten – allemaal in de hoop de ware liefde te vinden, maar zonder met elkaar te praten. En dat kan natuurlijk niet anders dan leuke beelden gaan opleveren.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Harrie 'Dekhengst' Snijders gaat op zoek naar liefde in eigen datingshow

Lijkt de show je wel wat? Vanaf zondag 8 mei is Love in the Jungle te zien op Discovery+. De serie heeft maar liefst zeven afleveringen, dus je kunt er de komende tijd weer mee vooruit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze datingshow is een kruising tussen De Bachelor en Bridgerton

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore