Entertainment

Humberto vraagt Davina Michelle naar rode strepen in gezicht: 'Ongelukje'

11 april 2022 09:23
Beeld © Humberto

Davina Michelle (26) debuteert een bijzondere make-uplook als ze op zondagavond aanschuift in 'Humberto'. De presentator zelf heeft een paar vragen over de 'warrior'-look en schroomt niet om die te stellen.

"Maar ik vind het vet, dus ik ben blij"

De zangeres gebruikt make-up vaker als een creatieve uitlaatklep. Op zondag verschijnt ze niet alleen à la Adele met haar fameuze zwarte eyeliner in de talkshow, ook heeft ze een paar rode strepen op en rondom haar ogen laten zetten. Humberto vraagt zich af of die strepen te maken hebben met haar nieuwe nummer 'No Angel', waarin ze zingt over online haat die ze krijgt over bijvoorbeeld haar make-up. "Wat is het verhaal?" vraagt hij de zangeres naar haar make-up. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Davina Michelle zingt alleen op F1 als andere acts geld krijgen

Geen zorgen, ze is niet door een kat gekrabd. "Het is een ongelukje", lacht Davina Michelle. "Nee, ik dacht: oké, ik ga wat rood doen. Ik zet een vette streep in het hoekje. Toen zei ik tegen de gast die m'n haar doet: zal ik ook onder een streep zetten? Hij zei: leuk, doe maar! Dus ik whoo, dat is te veel", vertelt ze verder. "Maar ik vind het vet, dus ik ben blij. Ik hou er niet van als het allemaal zo perfect zit. Gewoon even lekker door de mainstream heen." 

Bekijk hieronder terug hoe Davina de studio afbreekt tijdens haar optreden. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Demi Lovato omver geblazen door cover Davina Michelle: 'Wow!'

Humberto is iedere zondag om 21.40 te zien op RTL 4. Bekijk de aflevering met Davina Michelle hier terug. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore