Ga naar de inhoud
Entertainment

Donny van de Beek en Estelle Bergkamp ouders geworden

Donny van de Beek en Estelle Bergkamp Beeld © ANP

De 24-jarige Donny van de Beek is voor de eerste keer vader geworden. Via Instagram deelt de voetballer trots de eerste kiekjes van zijn kersverse gezinnetje.

"Welcome to the world Lomée van de Beek"

'Welcome to the world Lomée van de Beek', schrijft de nieuwbakken papa bij de post. Het meisje kwam op 9 april ter wereld, zo staat vermeld in het bericht. Donny sluit af door te schrijven hoe enorm trots hij wel niet is op de moeder van zijn kleintje, Estelle Bergkamp.

Ook Estelle deelt een foto van het kersverse gezin. 'Het beste gevoel in de wereld', schrijft ze erbij. 'Gisteren kwam onze kleine prinses op de wereld en ze heeft ons de meest trotse ouders ooit gemaakt.'

Donny
Lees ook:
Donny van de Beek doet gender reveal met voetbal

We hebben het kersverse stel gesproken en die maken het goed. "Het was een zware bevalling maar het was het allemaal waard. We zijn zielsgelukkig dat ze er is", zo laten ze weten.

Donny en Estelle, de dochter van oud-voetballer Dennis Bergkamp, maakten hun relatie in 2019 wereldkundig door middel van een foto op Instagram. Het stel woont nu samen in Manchester, waar Donny speelt.