Entertainment

Bed & Breakfast-eigenaren keken naar uitzending mét de 'echte' Frank

09 april 2022 16:38 Aangepast: 09 april 2022 16:43
Bed & Breakfast Beeld © Bed & Breakfast Omroep MAX 08-04-2022

Meer dan 1,2 miljoen mensen zaten vrijdagavond weer voor de buis om B&B-eigenaren te horen zeuren over haakjes, ontbrekende prullenbakjes en scheve lampenkappen. Twee deelnemers van 'Bed & Breakfast' kwamen de kijkers wel heel bekend voor en deed hen denken aan Frank en Rogier. En laten dat nou vrienden zijn van Theo en Roelof!

"We hebben ons gisteravond kapot gelachen"

Vooral Roelof, die samen met zijn partner Theo een B&B in Scheveningen runt, trok veel bekijks. Of, beter gezegd: zijn wenkbrauwen, die hij voorafgaand aan de opnames van het Omroep Max-programma had laten 'fatsoeneren' door een vriendin. "Ze vielen véél te zwart uit", vertelt hij met de nodige dosis zelfspot aan het Algemeen Dagblad. "Ik kan wel tegen kritiek hoor. Maar ik denk wel: kijk eerst naar jezelf. Laat iedereen lekker zijn ding doen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bed & Breakfast trapt het seizoen af met 'nieuwe Frank & Rogier'

Maar ook zijn partner Theo was op Twitter trending en veel kijkers vonden hen samen wel iets weg hebben van voormalig Steenrijk, Straatarm-sterren Frank en Rogier. En laten dat nu net vrienden zijn van het stel! Frank zat zelfs vrijdagavond op de bank in Scheveningen naar de uitzending te kijken. "Frank is een hele goede vriend van ons. Hij heeft me overgehaald om mee te doen aan het programma. Tijdens die coronatijd hadden we bijna geen boekingen, dus dit was echt een uitje", aldus Roelof. "We hebben ons gisteravond kapot gelachen." Rogier was er niet bij, met hem hebben Theo en Roelof sinds de scheiding geen contact. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rob Goossens over tv-exit Frank & Rogier: 'Niemand mist wat aan Rogier Smit'

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij NPO1. Kijk de eerste uitzending van het seizoen hier terug.

Dat het hebben van een B&B hipper is dan ooit bleek afgelopen zomer wel in B&B Vol Liefde. Hoewel de show een groot succes was, hadden de kandidaten helaas minder geluk in de liefde. Toch heeft Debbie nu de liefde gevonden.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore