Ga naar de inhoud
Entertainment

Gordon brengt honden naar opvang met eigen zwembad en gym

Gordon Beeld © Instagram @totoandrocco_fromgordon

Waar wij hier in Nederland onze honden 'gewoon' naar een kennel brengen, pakken ze dat in Dubai - zoals met veel dingen - héél anders aan. Daar vind je geen simpel hondenhok met wat speeltjes, maar een zwemparadijs en personal gym voor de trouwe viervoeters van de allerrijksten. Vanzelfsprekend moest ook Gordon (53) met eigen ogen even een kijkje nemen.

"Ik begrijp nu dat ouders hun kinderen naar de opvang sturen, want het is een zege!"

Alleen het beste van het beste is goed genoeg voor Toto en Rocco, die zelfs een eigen Instagram hebben met ruim 77.000 volgers. Gordon brengt zijn twee kindjes dan ook niet zomaar bij de eerste de beste opvang, maar gaat voor eentje waar ze niets tekort komen. "Ik heb mijn jongetjes naar de daycare gebracht voor het eerst, omdat ze moesten socializen met andere honden", legt hij uit via Instagram Stories.

Gordon,
Lees ook:
Gordon, Rocco en Toto tikken nieuw paleis in Dubai op de kop

"Dat is ontzettend leuk, maar ik begrijp nu dat ouders hun kinderen naar de opvang sturen, want het is een zege! Ik heb eindelijk tijd voor mezelf." En wat hij met die tijd gaat doen? Lekker naar het strand, want na dagen de longen uit zijn lijf gehoest te hebben is hij eindelijk weer 'oké'.

Wie weet ontmoet hij daar wel zijn nieuwe liefde, want Gordon staat weer open voor de liefde en is volop' aan het daten onthulde hij onlangs in de podcast Geroezemoes.

Gordon volop aan het daten in Dubai: 'Hoop dat ik prins tegenkom'

02:31
Gordon
Lees ook:
Gordon dolblij met kans op Televizier-Ring voor Down The Road