Ga naar de inhoud
Entertainment

Edsilia Rombley wil vriendin Glennis Grace 'niet zomaar laten vallen'

Beeld © ANP

Edsilia Rombley (44) heeft geen compleet beeld van wat er precies is gebeurd tijdens het veelbesproken supermarktincident waar Glennis Grace (43) bij betrokken raakte. De zangeres heeft haar vriendin sindsdien maar één keer gesproken, zei ze vrijdagavond in de RTL 4-talkshow 'Jinek'.

"Wij hebben haar ook maar één keer gezien in de afgelopen zes weken"

"We weten het hele verhaal ook niet", zei Edsilia toen presentatrice Eva Jinek haar vroeg hoe de Ladies of Soul met de situatie omgaan. "Wij hebben haar ook maar één keer gezien in de afgelopen zes weken. Mensen denken: 'Oh, jullie zijn vriendinnen, jullie zien elkaar elke dag', maar we hebben elkaar maar één keer gesproken."

Glennis
Lees ook:
Glennis Grace deelt veelzeggend bericht na excuusvideo

Glennis mocht toen ook niet precies zeggen wat er was gebeurd. "Zij mag niet praten over de zaak omdat alles verkeerd kan worden uitgelegd. Wij hopen dat er meer naar buiten komt", aldus de zangeres. "Uiteindelijk is ze een vriendin en die kan je niet zomaar laten vallen."

Vorige week werd duidelijk dat Glennis voorlopig lid kan blijven van de Ladies of Soul. Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilia hopen dat de zangeres in september bij hun concerten in de Ziggo Dome kan zijn.

Ladies
Lees ook:
Ladies of Soul reageren op Jumbo-rel van Glennis Grace

Glennis, die in februari drie dagen vastzat, kwam vorige week voor het eerst uitgebreid terug op het geweldsincident waarbij ze begin februari betrokken raakte. In een filmpje op Instagram bood ze haar 'oprechte excuses' aan en verklaarde ze dat ze handelde uit moederinstinct en emotie, terwijl ze beter tot tien had kunnen tellen.

'Spontaniteit bij excuusvideo Glennis Grace ver te zoeken'

05:17
Outfit
Lees ook:
Outfit Edsilia in ICSYV zo strak dat ze vastzit in haar stoel