Entertainment

Bed & Breakfast trapt het seizoen af met 'nieuwe Frank & Rogier'

08 april 2022 22:16
Bed & Breakfast Beeld © Bed & Breakfast/Omroep MAX

Nee dit is geen aflevering van 'Paleis voor een prikkie', maar 'Bed & Breakfast'. Toch moeten veel kijkers bij het zien van B&B-eigenaren Theo en Roelof denken aan het flamboyante duo Frank & Rogier. Alleen dan een beetje de AliExpress-versie, aldus een kijker.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen beginnen we bij Reinie en Jos in Noord-Brabant. Het stel is ontzettend trots op hun B&B, en misschien nog wel meer op al hun dieren. Vooral alpaca’s Manco en Macho hebben een hoge aaifactor, al denken Theo en Roelof dat het lama's zijn. "Hoe heten die beesten, die spugen? Gamba's, gampies?" roept Roelof hardop als ze de B&B bezoeken. Tijdens het uitje vraagt hij vervolgens of de beestjes 'homo's zijn'. "Het zijn twee broers", antwoordt Reinie serieus.

Theo en Roelof hebben wel meer op te merken: zo hebben ze lekker geslapen, maar alleen die haan... Ook missen ze kastruimte en - daar is 'ie - meer haakjes.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Eng trapje' Bed & Breakfast extra uitdaging: 'Niet geschikt'

Vervolgens reizen de ondernemers door naar Sylvia en Willar in Zuid-Holland. Ook hier een dierenthema: koeien. Het koppel heeft hun oude kaasboerderij maar liefst acht (!) jaar lang verbouwd en iedere kamer heeft zijn eigen koeienthema. Als laatste gaan de B&B-eigenaren langs bij het paleisje van Theo en Roelof, dat ze al dertien jaar runnen in hartje Scheveningen. 

Het idee van een B&B ontstond eigenlijk per toeval en Theo wilde in eerste instantie helemaal geen B&B, tot hij zag wat het opleverde. Paleis voor een prikkie, maar dan net anders dus.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Bed & Breakfast-koppel zuur: 'Dat is €3 minder dan vraagprijs'

Bed & Breakfast is elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij NPO1. Kijk de eerste uitzending van het seizoen hier terug.

Dat het hebben van een B&B hipper is dan ooit bleek afgelopen zomer wel in B&B Vol Liefde. Hoewel de show een groot succes was, hadden de kandidaten helaas minder geluk in de liefde. Toch heeft Debbie nu de liefde gevonden.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore