Ga naar de inhoud
Entertainment

Michel Perridon ontkent ongemak bij Eva Jinek: 'Ze vond het heerlijk'

Michel Perridon Beeld © ANP

Een gesprek tussen Eva Jinek (43) en Michel Perridon (59) zorgde woensdag in 'Jinek' voor een nogal ongemakkelijk moment. Toen de ondernemer de 'boobies' van Eva ter sprake bracht, wist zij duidelijk niet waar ze het moest zoeken. Toch ontkent Michel dat Eva zich op dat moment ongemakkelijk voelde.

"We hebben elkaar zelfs nog drie zoenen gegeven na afloop"

Het begon woensdag allemaal met een gesprek over social media en wat dit met het zelfbeeld van jonge meiden kan doen. Michel mengde zich in het gesprek met een nogal opmerkelijke uitspraak. "Een lekkere kont is lekker natuurlijk, maar dit is wel heel erg overdreven. Maar een beetje je lichaam, tietjes wat groter, dat is toch op zich voor een man niet zo vervelend? Ik vind het wel fijn om een mooie vrouw te zien."

Michel
Lees ook:
Michel Perridon zorgt voor ongemak bij Jinek met boobies-opmerking

Toen hij vervolgens het 'boobies'-voorval van Eva ter sprake bracht, voelde zij zich duidelijk niet helemaal op haar gemak. "Ik ken een vrouw die ooit gezegd heeft op televisie: 'Ik heb een extra knoopje opengedaan.' Weet je nog wie dat was?" opperde hij aan tafel. En daar bleef het niet bij, want niet veel later gaf hij toe dat het fragment het eerste was waar hij aan moest denken toen hij werd uitgenodigd voor de talkshow en dat hij er 'elke dag' aan denkt. Een opmerking die Eva duidelijk van haar stuk bracht. "Nou, dan heb ik echt wat goeds uitgericht... ik weet niet meer waar ik gebleven was", stamelde ze.

Eva
Lees ook:
Eva Jinek lag tien dagen in bed met tijgerbadjas: 'Was zó ziek'

Hoewel er aardig wat mensen vielen over de uitspraken van Michel, vindt hij zelf dat het allemaal wel meeviel. Sterker nog, volgens hem genoot Eva van zijn uitspraken. "Ze vond het heerlijk", vertelt hij in een interview met Shownieuws. "We hebben elkaar zelfs nog drie zoenen gegeven na afloop."

Eva
Lees ook:
Eva Jinek kondigt terugkeer aan na meer dan week afwezigheid door ziekte