Entertainment

NAMAM en advocaat Lil Kleine willen niet reageren op Jaimie

07 april 2022 21:54 Aangepast: 07 april 2022 22:50
Beeld © ANP

Managementbureau NAMAM en Nienke Hoogervorst, de advocaat van Lil Kleine, geven donderdagavond geen reactie op het interview dat Jaimie Vaes gaf in het tv-programma 'Khalid & Sophie'. Jaimie reageerde voor het eerst op televisie op de vermeende mishandelingen door haar ex-vriend.

Jaimie verweet NAMAM, het managementbureau dat haar en Lil Kleine allebei vertegenwoordigde, in de zaak niet in haar belang te hebben gehandeld en geadviseerd. Zij geloofde de spijtbetuiging ook niet die haar ex-vriend afgelopen week plaatste op sociale media. Na dit filmpje brak Jaimie ook met NAMAM, vertelde ze.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jaimie Vaes opgelucht dat beelden mishandeling gelekt zijn

NAMAM en Nienke Hoogervorst reageerden donderdag allebei niet op het verzoek om commentaar te geven. Lil Kleine zou Jaimie medio vorige jaar in Ibiza hebben mishandeld. Deze aangifte trok zij in, mede op advies van haar managementbureau. Een maand geleden klemde Lil Kleine zijn toenmalige vriendin met haar hoofd tussen een autodeur. Deze beelden verschenen op sociale media.

De raadkamer van de rechtbank in Amsterdam besliste twee weken geleden om het voorarrest van Kleine onder voorwaarden te schorsen, waardoor hij de zaak in vrijheid mag afwachten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore