Ga naar de inhoud
Entertainment

Mr. Frank Visser-kijkers in shock: 'Hij pist op straat!'

Mr. Frank Visser doet uitspraak van 07-04-2022 Beeld © SBS

Anja en Martin in 'Mr. Frank Visser doet uitspraak' zijn boos: buurman René zou hun kapotte dakkapel voor hen maken, maar hij heeft zijn werk helemaal nooit afgemaakt. Al snel blijkt dat de ruzie heel ergens anders om draait. Martin plast namelijk wel eens op straat als hij thuiskomt uit het café.

"Een giller is het!"

Presentator Viktor Brand en Mr. Frank Visser zijn afgereisd naar Wehe-den Hoorn in Groningen om de ruzie tussen Anja en Martin en René te sussen. De dakkapel op hun gezamenlijke dak was kapot en René zou deze maken. Anja en Martin zouden het materiaal kopen en hun buurman zou klussen. Een dingetje: nadat hij zijn kant gemaakt had, kapte hij er mee. Inmiddels zitten Anja en Martin al drie jaar met een kapotte dakkapel en slapen daarom beneden in de woonkamer. En dat is vanwege hun slechte gezondheid niet te doen. Anja heeft namelijk kanker en René is gedeeltelijk verlamd.

Nachtclub
Lees ook:
Nachtclub in rijtjeshuis drijft buren tot waanzin in Mr. Frank Visser

Maar Mr. Frank Visser komt natuurlijk niet alleen voor een dakkapel opdraven; er is veel meer aan de hand. Er is ook nog eens ruzie over de harde muziek van René en René is op zijn beurt weer boos over de houtkachel van zijn buren. René noemt Martin daarnaast nog een alcoholist, maar daar is volgens Anja dan weer niets van waar. Martin is gewoon een 'standaarddrinker'. Hij begint om 11.00 uur 's ochtends met een borreltje en drinkt dan per dag zo'n tien alcoholische versnaperingen. Een 'standaarddrinker' dus.

En dan is er nog één klein dingetje: Martin gaat vaak met zijn scootmobiel naar het café om vervolgens beschonken weer naar huis te rijden waar hij op straat zijn behoefte doet. René heeft al een paar keer gezien hoe Martin tegen zijn bus stond te plassen.

Mr.
Lees ook:
Mr. Frank Visser-kijkers schrikken van treiterijen om hekje: ‘Vreselijke mensen’

Martin geeft aan dat hij één keer heeft moeten plassen op straat. Hij heeft namelijk een plasprobleem en als hij moet dan moet-ie. Volgens hem heeft hij alleen nooit tegen de bus van zijn buurman aan geplast. Het zou hem ook helemaal niet lukken; hij heeft een zwakke straal en zou dan over zijn eigen voeten heen plassen.

De uitspraak van Mr. Visser is duidelijk: René hoeft de dakkapel niet te maken, Anja en Martin mogen hun houtkachel niet meer stoken en René moet zijn muziek zachter zetten. Over de plasspetters op de bus wordt geen woord gerept.

Mr.
Lees ook:
Mr. Frank Visser-kijkers vallen massaal over 'agressieve houding' buurman

Op Twitter reageren kijkers verbaasd over hetgeen dat zij zojuist hebben aanschouwd. 'Een giller is het! Jiskefet, schrijft een kijker. 

Geen
Lees ook:
Geen schutting of erfgrens: extensions boosdoener Mr. Frank Visser

Mr. Frank Visser doet uitspraak zie je elke donderdag om 20.30 uur op SBS 6 en kijk je hier terug.