Entertainment

Jaimie Vaes opgelucht dat beelden mishandeling gelekt zijn

07 april 2022 20:07 Aangepast: 07 april 2022 22:57
Jaimie Vaes Beeld © ANP

Jaimie Vaes (32) vertelt in 'Khalid & Sophie' uitgebreid over haar ongezonde relatie met Lil Kleine (27). Ze geeft aan dat het nodig was dat de beelden van de mishandeling openbaar werden gemaakt, omdat ze anders nog steeds in dezelfde situatie had gezeten.

"Er is geen weg terug"

Half februari deelde Yvonne Coldeweijer camerabeelden waarop te zien was hoe Jorik zijn vriendin mishandelde. Hoe de beelden naar buiten zijn gekomen, is niet duidelijk. Jaimie geeft aan dat ze wegens het onderzoek hier ook niks over kan zeggen. Over de beelden zegt ze: "Als het niet zo expliciet naar buiten was gekomen, had ik hier niet gezeten en niet in deze situatie gezeten. Dat was niet gezond geweest. Ik denk dat het nodig was om uit deze situatie te komen. Er is geen weg terug. Dat had ik nodig, want ik ging altijd weer terug." 

Ze vertelt over de bewuste avond: "Het was een avond als zovele. Een avondje uit." Onderweg ontstond een woordenwisseling en die escaleerde volledig.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lil Kleine heeft een contactverbod met Jaimie Vaes

Ibiza

Ook stipt ze het geweldsincident dat plaatsvond op Ibiza aan. Jaimie zegt dat ze toen aangifte deed, maar dat ze deze later weer introk. Dat kwam door de storm die ontstond nadat het nieuws naar buiten kwam. "Mijn partner wilde ik alsnog beschermen. Ik wilde niet dat het zou escaleren."

Niet lang na het incident deelden Jaimie en Jorik samen een video waarin ze vertelden dat er geen vuiltje aan de lucht was. Jaimie vertelt nu in Khalid & Sophie dat ze niet achter die video stond, maar dat het van haar management NAMAM moest. "Ik werd toen niet goed begeleid", aldus Jaimie. "Ik denk nu dat ze niet 100 procent met mij waren. Er werd gekozen om een carrière te redden." Inmiddels heeft ze met het managementbureau gebroken.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

Jaimie Vaes: 'Spijtbetuiging Lil Kleine aan verkeerde adres'

Excuses

Onlangs plaatste Lil Kleine een video waarin hij zijn excuses aanbood en aangaf aan zichzelf te werken in Thailand. "Toen ik het zag werd ik eerst heel kwaad en geïrriteerd", zegt Jaimie over de video. "Naar mijn mening is dit crisismanagement."

Ze zegt teleurgesteld te zijn in Jorik. "Ik hoop echt dat hij dit inzicht krijgt en dat hij verandert. Ik geloof het niet, omdat ik het echt niet zie."

Jorik heeft zijn excuses nog niet aangeboden aan Jaimie. Zij heeft inmiddels aangifte gedaan. Wel zegt ze dat ze hem ondanks alles toch mist. "Je hart en je ziel ligt daar."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore