Ga naar de inhoud
Entertainment

Gelekte info Klaas Otto en Rachel Hazes kwam niet van medewerker ziekenhuis

Klaas Otto en Rachel Hazes Beeld © Instagram: @rachelhazes

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch heeft geen enkel bewijs gevonden dat een medewerker van het ziekenhuis informatie heeft doorgespeeld naar roddelkanaal Juicechannel. Onlangs suggereerde dat kanaal dat Klaas Otto (55), de ex van Rachel Hazes (52), daar een ziekenhuisafspraak had.

“Wij hebben dit zeer serieus genomen"

Juicechannel claimde eind maart dat Otto en Rachel een afspraak had voor een vruchtbaarheidstest in het JBZ. Het roddelkanaal noemde een medewerker van het ziekenhuis als bron. Meteen hierna startte het ziekenhuis een onderzoek. “Wij hebben dit zeer serieus genomen. Patiënten moeten er immers van op aan kunnen dat wij vertrouwelijk met hun gegevens omgaan.”

Uit het interne onderzoek is ‘geen enkele aanwijzing gevonden dat een medewerker van het ziekenhuis informatie heeft doorgegeven aan Juicechannel,’ aldus het ziekenhuis.

Rachel
Lees ook:
Rachel Hazes en Klaas Otto ondanks breuk toch als liefdeskoppel op cover

De betrokken personen over wie de informatie ging, Klaas en Rachel dus, zijn op de hoogte gesteld. "Wij zijn blij te kunnen vaststellen dat de bron niet uit het ziekenhuis komt." Waar het lek dan wel vandaan komt, is niet onduidelijk.

Vriend Rachel Hazes reageert op privacylek ziekenhuis

05:25