Entertainment

Michiel vindt nieuwe liefde na afwijzing boerin Janine in BzV

07 april 2022 11:07
Michiel en Janine uit 'Boer zoekt Vrouw' Beeld © KRONCRV/Linelle Deunk

Het was eventjes pijnlijk tijdens de uitzending van 'Boer zoekt Vrouw' afgelopen zondag, toen boerin Janine Michiel naar huis stuurde. Maar niet getreurd, de beste man heeft alweer een relatie. Dat meldt het programma op de eigen site.

"Misschien was het nu gewoon het juiste moment"

Het is al twee maanden dikke mik tussen Michiel en zijn vriendin Zoë. "We hadden meteen zo'n goede klik", aldus Michiel. De twee leerden elkaar kennen in een café in Middelburg en waren op slag dol op elkaar. "Deze knappe en lange verschijning is niet te missen", zegt Zoë over hem. 

Michiel uit 'Boer zoekt Vrouw' en zijn nieuwe liefde Zoë Michiel uit 'Boer zoekt Vrouw' en zijn nieuwe liefde Zoë
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

BZV-boer Jan getroffen door spierziekte: 'Ik mis mijn lieve man'

"Misschien was het nu gewoon het juiste moment", gaat Michiel verder. Uiteraard heeft Zoë ook naar haar vriend gekeken in Boer zoekt Vrouw. "Ik vond het heel leuk om hem te zien op televisie, maar ook gek. Bij mij was hij juist helemaal niet verlegen", verklaart ze. Michiel beseft sinds zijn deelname dat hij 'niet onzeker' hoeft te zijn, waardoor hij naar eigen zeggen een stuk opener is met Zoë. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marion begrijpt nog steeds niks van keuze Jouke in BzV

Zoë kende voor Michiel ook al een oud-deelnemer: Elise, één van de logeerdates van boer Bastiaan uit 2019. "Van haar had ze al veel gehoord over Boer zoekt Vrouw en ze snapte ook heel goed dat we onze relatie nog even geheim moesten houden. Maar afgelopen maandag zijn we meteen uit eten gegaan samen. Om te vieren dat we nu niks meer stil hoeven te houden", vertelt Michiel. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Silvia uit BzV denkt te weten waarom ze naar huis werd gestuurd

Omdat Michiel vóór de citytrip BzV moest verlaten, trakteert Zoë hem op een snoepreisje naar Rome. "Heel veel zin in", aldus Michiel. "Én in de toekomst." 

Ook voor Marion liep deelname aan het programma anders dan verwacht. Jouke stuurde haar naar huis omdat ze 'te pittig' was. Wellicht heeft dat met deze vraag te maken: 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore