Entertainment

Kim Kardashian: 'Kanye en ik blijven altijd familie'

07 april 2022 04:20 Aangepast: 07 april 2022 09:26
Kim Kardashian en Kanye West Beeld © ANP

Hoewel Kim Kardashian (41) en Kanye West (44) de afgelopen maanden niet bepaald 'on speaking terms' waren, lijkt de lucht tussen de voormalig geliefden voorlopig weer geklaard. De rapper verklaarde in therapie te gaan voor het gedrag dat hij heeft vertoond richting Kim en haar vriend Pete Davidson (28), en zijn ex moedigt dat alleen maar aan. Dit vertelde ze in een interview met het programma 'Good Morning America'.

"Ik vond het vreselijk dat het allemaal zo uit de hand liep, maar aan het einde van de dag zijn, en blijven, Kanye en ik altijd familie van elkaar"

"Het is niet makkelijk geweest, maar ik ben er altijd een voorstander van geweest dat hij zijn waarheid spreekt. Ik ben heel open tegen onze vier kinderen wat betreft onze scheiding. De twee jongsten begrijpen het nog niet helemaal maar de twee oudsten wel", aldus Kim.

"Ik moet er gewoon voor ze zijn, want wat er ook gebeurt in het gekke leven dat we leiden: je moet altijd een dialoog met je kinderen blijven voeren. Kanye en ik hebben gesprekken gevoerd, we spreken elkaar sowieso dagelijks voor de kinderen. Ik vond het vreselijk dat het allemaal zo uit de hand liep, maar aan het einde van de dag zijn, en blijven, Kanye en ik altijd familie van elkaar."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian wil haar eigen advocatenkantoor openen

De 41-jarige realityster en zakenvrouw heeft maar één belang. "De gezondheid en het geluk van mijn kinderen is het allerbelangrijkst. En ik wil dat ze hun vader de beste van de wereld vinden, en dat vinden ze ook."

Hoewel de scheiding tussen Kim en Kanye nog niet officieel rond is, vroeg de realityster in maart wel de status van alleenstaand aan bij een rechter, die dat toekende.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Pete Davidson heeft tattoo voor Kim Kardashian laten zetten

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore