Entertainment

Caitlyn Jenner: 'Pete Davidson maakt Kim heel gelukkig'

07 april 2022 02:29 Aangepast: 07 april 2022 09:16

Nadat Pete Davidson (28) afgelopen weekend al werd gezien met North West (8), het oudste kind van zijn vriendin, heeft nu ook Caitlyn Jenner (72) de komiek ontmoet. En volgens Caitlyn is Pete 'een heel leuke vent', zo vertelde ze in een gesprek van de podcast 'Full Send'.

"Ik ging meteen in de fout door hem Peter te noemen"

Nadat Caitlyn Kim gebeld had om weer eens bij te kletsen, kwam de realityster langs met haar nieuwe liefje. "Ze waren hier bij mij in Malibu en ik ging meteen in de fout door hem Peter te noemen, haha! Kim corrigeerde me meteen lachend en daarna heb ik alleen nog maar Pete gezegd. Het is een ontzettend leuke en aardige kerel, maar dat is niet eens het belangrijkste. Kim stráálde, ik heb haar in tijden niet zo gelukkig gezien en dat doet me goed," aldus Caitlyn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian ziet toekomst met Pete Davidson voor zich: 'Natuurlijk wil ik dat'

Eerder liet Kardashian zelf al weten in Good Morning America 'een relatietype te zijn'. "Ik zou niet met iemand zijn als ik niet van plan was om veel tijd met die persoon door te brengen. Ik wil het natuurlijk rustig aan doen, maar ik ben heel gelukkig en tevreden. Het is zo'n goed gevoel om je zo vredig te voelen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian: 'Kanye en ik blijven altijd familie'

ANP / RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore