Ga naar de inhoud
Entertainment

Maxime Meiland deelt eerste details over haar droomtrouwjurk

Leroy en Maxime Beeld © ANP

De aanstaande bruiloft van Maxime Meiland (26) en Leroy Molkenboer (30) wordt een evenement waar genodigden ongetwijfeld hun agenda voor leegvegen. Maxime is in ieder geval van plan om de show te stelen met haar jurk. In gesprek met 'Beau Monde' vertelt ze wat ze precies in gedachten heeft voor De Grote Dag.

"Ik neig naar een prinsessenjurk met strak lijfje"

De realityster weet goed welke kleuren haar staan: zwart, wit, lavendel en poederroze. Hoewel haar bruidsjurk nog niet gekocht is, heeft ze wel al duidelijk in haar hoofd voor welke kleur ze gaat. Het wordt wit en er is niemand die haar van gedachten kan brengen.

"Ik ben heel kieskeurig", begint Maxime. "Het wordt sowieso wit. Over het model ben ik nog niet uit. Ik neig naar een prinsessenjurk met strak lijfje. Wat ik wel weet, is dat ik echt een bruidsjurk wil, niet dat je denkt: ze gaat naar een gala."

Maxime
Lees ook:
Maxime Meiland verdedigt zichzelf na kritiek: 'Kan wel met geld omgaan'

Maxime en Leroy zijn inmiddels bijna twee jaar samen en kregen in september 2021 hun eerste kindje samen, genaamd Vivé. Daarnaast is Leroy ook stiefvader van het dochtertje van Maxime, Claire, uit een eerdere relatie. Maxime liet een tijdje geleden nog tijdens een Instagram Q&A weten dat het voor haar liefde op het eerste gezicht was, maar dat het voor Leroy anders was. "Het heeft even geduurd. Toen ik jou voor de eerste keer zag, vond ik jou meteen heel interessant”, zo liet hij weten. Inmiddels kunnen de twee niet zonder elkaar en zijn ze al aan hun tweede huis samen toe. In maart 2022 ging Leroy op één knie voor zijn Maxime. Wanneer het huwelijk plaatsvindt is nog niet bekend.

Maxime Meiland koopt dit miljoenenpand: 'Ik werk er hard voor'

02:12
Maxime
Lees ook:
Maxime Meiland ziek onder de wol na aanzoek: 'Wel balen'

Het hele interview met Maxime Meiland lees je nu in de nieuwste Beau Monde.