Entertainment

Kim Kardashian ziet toekomst met Pete Davidson voor zich: 'Natuurlijk wil ik dat'

06 april 2022 11:49
Kim Kardashian en Pete Davidson Beeld © Getty Images

Als het aan Kim Kardashian (41) ligt duurt de romance tussen haar en Pete Davidson (28) nog wel even. In een nieuwe trailer van 'The Kardashians' vertelt de realityster dat ze een vrouw is die graag een relatie heeft.

"Het is echt een fijn gevoel om rust en geluk te hebben"

"Ik zou niet samen met iemand zijn als ik niet heel veel tijd met diegene door zou willen brengen", aldus Kim in de video. "Natuurlijk wil ik dat onze relatie lang duurt. Ik ben erg blij en content met hoe het nu gaat. Het is echt een fijn gevoel om rust en geluk te hebben."

Ook Kims jongere zus Khloé ziet dat Kim gelukkig is met Pete. "Hij maakt haar aan het lachen, ze lacht de hele tijd." En niet onbelangrijk, ook Kris Jenner heeft haar nieuwe schoonzoon goedgekeurd. "Pete is geweldig. Het is echt een heel leuke, aardige jongen."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Kim Kardashian wil haar eigen advocatenkantoor openen

Kim en Pete brengen al ruim zes maanden veel tijd met elkaar door. Ondertussen is Pete ook steeds vaker te zien met Kims kinderen. 

Wie daar minder blij mee is, is de ex van Kim: Kanye West, die tegenwoordig als Ye door het leven gaat. Al meermaals heeft hij Kim en Pete bestookt met vervelende berichten. Dat mondde uit in een ordinaire mediaruzie tussen de drie. In de video hieronder bespreekt Eric alle details voor je.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Kim Kardashian haalt uit naar Ye: 'Verdraai de waarheid niet'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore