Ga naar de inhoud
Entertainment

Jakop uit Prince Charming heeft nieuwe vlam: 'Spontaan tegengekomen'

Beeld © Jasper Suyk

Het leek er in het tweede seizoen van 'Prince Charming' lange tijd op dat Chris zijn ware Jakop had gevonden, maar uiteindelijk bleek niets minder waar. De vonk sloeg toch niet over tussen de twee. Inmiddels heeft Jakop Zomerdijk een andere jongen op het oog, vertelt hij voor de camera van 'Shownieuws'.

"We hebben het hartstikke leuk, maar we doen het rustig aan"

Jakops nieuwe vlam draagt de naam Bas. De twee zijn elkaar 'spontaan' tegengekomen op het fietspad, vertelt het stel. "Al geloof ik niet in toeval. Het had zo moeten zijn, denk ik. We hebben het hartstikke leuk, maar we doen het rustig aan."

Toch kenden de twee elkaar al langer. "Van feestjes en dezelfde vriendengroep."

Flute
lees ook:
Flute of Flop: Ferry Doedens biedt zich aan als nieuwe Prince Charming

Van een relatie tussen Jakop en Bas is nog geen sprake. Ze zijn namelijk een 'beetje aan het uitzoeken hoe en wat'. "We doen het rustig aan", vult Bas aan. De twee zijn wel al samen op wintersport geweest. "Dus dat was toch wel een beetje de vuurdoop. Zo leer je elkaar een beetje kennen."

Het wachten is natuurlijk op de aankondiging van het derde seizoen van Prince Charming. Aan RTL Boulevard verklapte Ferry Doedens dat hij wellicht 'de prins' kan zijn in een vervolg.

Chris
lees ook:
Chris en Jakop uit Prince Charming 'kunnen nog steeds door één deur'

Flute of Flop: Ferry Doedens biedt zich aan als nieuwe Prince Charming

04:22