Entertainment

Cole Sprouse: 'Kindster zijn kan trauma veroorzaken'

05 april 2022 23:09 Aangepast: 06 april 2022 07:09
Beeld © ANP

Cole Sprouse (29) heeft een 'gecompliceerde relatie' met de bekendheid die hij heeft verworven door zijn leven als acteur. Dat vertelt de acteur, die al vanaf kinds af aan in series te zien is, in een interview met 'The New York Post'.

"Ik heb nog steeds een zeer gecompliceerde relatie met de beroemdheidscultuur"

"Ik begon met acteren toen ik zo jong was. Daardoor heb ik mezelf lange tijd niet afgevraagd of ik wel echt van optreden hield", aldus Sprouse. De acteur verdween een tijdje uit het zicht, waarna hij uiteindelijk toch weer te zien was in de Netflix-serie Riverdale. "Toen ik terugkwam, herinnerde ik mezelf eraan dat ik heel erg van acteren houd. Maar ik heb nog steeds een zeer gecompliceerde relatie met de beroemdheidscultuur."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Lili Reinhart over breuk Cole Sprouse: 'Ik dacht dat ik doodging'

De acteur ging ook in op mensen, die kindsterren die het moeilijk hebben bekritiseren. "Ze negeren het feit dat bekend zijn op een jonge leeftijd een trauma kan veroorzaken."

Sprouse was samen met zijn tweelingbroer Dylan Sprouse als baby van zes maanden al te zien op televisie. Later speelde hij de zoon van Ross Geller in Friends, waarna hij samen met Dylan wereldwijd bekend werd door de serie The Suit Life of Zack and Cody. Na deze serie stopten de broers met acteren. Uiteindelijk keerde Cole terug in Riverdale.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Cole Sprouse herpakt zichzelf na 'mentale inzinking'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore