Entertainment

Massa is Kassa-kijkers liggen dubbel om flyer voor vermiste eenden

05 april 2022 21:56 Aangepast: 07 april 2022 11:28
Beeld © Kijk

In de nieuwste aflevering van 'Massa is Kassa' is te zien dat de familie Gillis flinke last heeft ondervonden van storm Eunice. Niet alleen op het park is flinke schade, maar ook thuis heeft zich een ramp voltrokken: de loopeenden van Nicol zijn namelijk sinds de storm nergens meer te vinden. Nicol lijkt zich hier niet erg druk om te maken, maar vriendin Mieke besluit een grootschalige zoekactie op te zetten, tot grote hilariteit van de kijkers.

"Ik wil natuurlijk al heel lang een puppy en dat zou nu wel kunnen"

Peter doet zijn gebruikelijke ronde op het park en weet niet wat hij ziet: overal liggen bomen omgewaaid en meerdere huisjes en caravans zijn geplet door boomstronken. Volgens Peter loopt de schade op het park tot in de 'miljoenen' op, omdat ze niet verzekerd zijn. "Het is een echte catastrofe", zo constateert hij.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Nicol uit Massa Is Kassa geeft erotische Tupperwareparty

Ook bij hun eigen huis heeft het flink gewaaid. Als Mieke, de moeder van Nicol, de dag na de storm op bezoek komt, ziet ze tot haar grote schrik dat de voederbak van de loopeenden ergens halverwege de tuin in is gewaaid. Nicol lijkt echter nog niks door te hebben. "Heb je niet gekeken naar de eendjes na de storm?" zo vraagt Mieke direct bij binnenkomst. "Ehm, ja ik heb wel gekeken", zo vertelt Nicol niet heel overtuigend.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ons Nicol uit Massa is Kassa wil eigen 'intimiteitsboetiek' starten

Als de twee vervolgens in de tuin op zoek gaan naar de loopeenden, blijken ze onvindbaar te zijn. Wat ze wél in de tuin aantreffen, voorspelt weinig goeds. De tuin ligt namelijk bezaaid met veren. Volgens Nicol biedt de vermissing van de eenden ook wel 'mogelijkheden'. "Ik wil natuurlijk al heel lang een puppy en dat zou nu wel kunnen", zo vertrouwt ze moeder Mieke toe.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hilarisch: Ruud Gillis valt in de vijver in Massa is Kassa

Mieke is echter niet van plan om zomaar op te geven en besluit een aantal flyers te maken om in de villawijk op te hangen. Als Nicol bij haar komt checken hoe het met de flyers staat, kan ze het niet laten om wat feedbackpuntjes te geven. Zo heeft Mieke het internet afgestruind naar een foto van eenden zonder veren, omdat ze denkt dat de loopeenden er inmiddels kaal bijlopen. Nicol is er echter niet zo gecharmeerd van: "Nou dat is niet echt een mooie foto he? Ik wil dat je nog wel even een foto zoekt van eenden met veren."

Als ze vervolgens Mieke instrueert om een zin te typen en dit eindeloos lang lijkt te duren, kan ze het niet laten om haar een kleine snauw te geven. "Nou dat gaat wel even duren als we die affiche zo gaan typen op die manier." Mieke gaat echter dapper door, tot grote hilariteit van de kijkers. Haar omschrijving van de loopeenden brengt iedereen aan het lachen.

Nicol boft, want aan het einde van de aflevering krijgt ze alsnog haar zin. Peter heeft zowaar een puppy voor haar gekocht.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore