Ga naar de inhoud
Entertainment

'Kourtney Kardashian en Travis Barker getrouwd in Las Vegas'

Beeld © ANP

Kourtney Kardashian (42) en Travis Barker (46) zijn volgens 'TMZ' in het huwelijksbootje gestapt. De twee zouden in de nacht van zondag op maandag elkaar het ja-woord hebben gegeven in een trouwkapel in Las Vegas, enkele uren na de uitreiking van de Grammy Awards, waar zij allebei aanwezig waren.

Volgens bronnen dicht bij het stel was het huwelijk een privé-aangelegenheid en stond het echtpaar geen telefoons toe. Alleen hun eigen fotograaf zou foto's gemaakt hebben van de ceremonie. Insiders beweren ook dat het voor Kourtney en Travis van groot belang was dat een Elvis Presley-imitator de ceremonie zou leiden, zodat ze door de King of Rock-'n-roll tot man en vrouw werden verklaard.

Kourtney
Lees ook:
Kourtney Kardashian kwam in menopauze door ivf-traject

Page Six beweert juist dat de ceremonie die het stel in Las Vegas hield niet voor de wet geldt. Volgens een bron hadden Kourtney en Travis geen officiële huwelijksvergunning. Het stel verloofde zich in oktober 2021. Voor Kourtney is het haar eerste huwelijk. Travis is al twee keer eerder getrouwd. 

Lief:
Lees ook:
Lief: Kourtney Kardashian deelt foto's van huwelijksaanzoek

Kourtney heeft uit een eerdere relatie met Scott Disick drie kinderen: Mason (12), Penelope (9) en Reign (7). De realityster maakt er geen geheim van ook graag een kind van Travis te krijgen. In de eerste trailer van de nieuwe realityserie The Kardashians maakte ze bekend dat het stel samen een kindje wil.

Kourtney
Lees ook:
Kourtney Kardashian en Travis Barker willen een kindje samen