Ga naar de inhoud
Entertainment

Mila Kunis benadrukt Oekraïense roots bij opvoeding kinderen

Ashton Kutcher en Mila Kunis Beeld © ANP

Mila Kunis herinnert haar twee kinderen er door de Russische invasie in haar geboorteland extra vaak aan dat ze Oekraïense roots hebben. Dat vertelt de 38-jarige actrice in het programma 'Who's Talking To Chris Wallace?'. Haar man Ashton Kutcher (44) was ook te zien in het programma.

"Het is iets moois dat ze Oekraïense roots hebben, net als dat ze Amerikaanse roots hebben"

Mila en Ashton hebben samen dochter Wyatt Isballe (7) en zoon Dimitri Portwood (5), met wie de actrice sinds de oorlog 'belangrijke' gesprekken voert over hun afkomst. "Van de ene op de andere dag wendde ik mij tot mijn kinderen en zei ik: 'Je bent half Oekraïens, half Amerikaans.' Ze keken me aan en zeiden dat ze zich daarvan bewust waren."

President
Lees ook:
President Zelenski videobelt met Mila Kunis en Ashton Kutcher

De actrice vindt het 'ontzettend belangrijk' om haar kinderen duidelijk te maken waar ze vandaan komen. "Het is prachtig om meerdere culturen te hebben. Het is iets moois dat ze Oekraïense roots hebben, net als dat ze Amerikaanse roots hebben."

Mila en Ashton hebben zich ingezet om geld op te halen voor hulp aan Oekraïne. Het acteurskoppel haalde via donaties 30 miljoen dollar, omgerekend zo'n 27 miljoen euro, op om meerdere organisaties in Oekraïne te helpen. "Ons doel mag dan bereikt zijn, maar we blijven doorgaan en alles doen wat we kunnen", liet het stel daarna weten.

Ashton
Lees ook:
Ashton Kutcher en Mila Kunis bedanken donateurs voor giften Oekraïne