Ga naar de inhoud
Entertainment

Victoria Koblenko krijgt moedermaffia op haar dak na koortskwestie

Victoria Koblenko Beeld © ANP

Victoria Koblenko (41) en de moedermaffia hebben het met elkaar aan de stok. Na het plaatsen van een naar eigen zeggen onschuldige story op Instagram, waarin Victoria aankaart dat zoon Kiy (5) koorts heeft en dat zij en haar man liever geen paracetamol gebruiken, lopen de gemoederen in haar DM hoger op dan de lichaamstemperatuur van haar zoon.

"Je mag best even voelen dat je niet fit bent"

'Wat zielig voor kleine Kiy dat z’n boze stiefmoeder hem geen verlichting gunde. Zooo onmenselijk', schrijft Victoria sarcastisch wanneer ze haar verhaal op Instagram deelt. 'Kiy’s moeder leert Kiy dat koorts een reden heeft en dat z’n lichaam sterk genoeg is om dat zelf op te lossen. Je mag best even voelen dat je niet fit bent (toevallig is fit zijn het thema op school), zodat je snapt hoe je lichaam werkt en hoe verfijnd dat mechanisme is, wat je niet direct hoeft te blussen met allerlei chemische troep.'

Victoria
Lees ook:
Victoria Koblenko biedt excuses aan voor kwetsend kapsel

Het betekent volgens Victoria niet dat ze nóóit paracetamol gebruikt. 'Bij pijn of bij 40 graden aanhoudende koorts grijp ik er ook naar, maar tot die tijd begin ik met azijn, aardappelschijfjes of citroenen in de sokken. En gelukkig vele moeders met me', sluit ze haar preek af. 

De vijfjarige zoon van Victoria en Evgeniy krijgt de afgelopen tijd ook het nieuws mee over de oorlog tussen Oekraïne, waar beide ouders vandaan komen, en Rusland. Zo heeft hij foto's gezien van vriendjes die onderduiken in de schuilkelders in Oekraïne, waarna hij thuis in Nederland zelf ook een 'schuilkelder' maakte. Victoria vertelt in onderstaande video daarover.

Zoon (5) Victoria Koblenko voelt angst voor oorlog: 'Hij bouwt schuilkelders van kussens'

04:05
Victoria
Lees ook:
Victoria Koblenko durfde door media niet uit te komen voor botox