Entertainment

Suzan van Freek in tranen om Goud-cover van Davina Michelle

05 april 2022 11:11 Aangepast: 05 april 2022 12:43
Beeld © VTM

Wie 'Beste Zangers' uitspeelt, is daarna vaak welkom bij 'Liefde voor Muziek', de Vlaamse variant van het programma. Daar gooit Davina Michelle (26) maandagavond hoge ogen als ze een cover van Suzan en Freeks 'Goud' uitbrengt. Het roert Suzan (30) zelfs tot tranen.

"Het was een eer"

Davina brengt tijdens de avond, die in het teken staat van Suzan en Freek, het lied 'Gold Plated Love' ten gehore. Het is haar bewerkte versie van de hitsingle 'Goud', het liedje dat Suzan en Freek in 2021 uitbrachten. In zowel het Engels als het Nederlands zingt ze als vanouds de sterren van de hemel. Suzan vindt het zo mooi dat ze aan het einde haar tranen niet meer kan bedwingen.

Bekijk het fragment hieronder terug. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Suzan & Freek en Davina Michelle in Vlaamse Beste Zangers

Davina laat op haar beurt weten het 'een eer' te vinden dat ze het nummer heeft mogen zingen. 'Vanavond worden deze twee helden verrast met covers van hun hits!' schreef ze gisteren op Instagram bij onderstaande foto. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Davina Michelle laat behoorlijke blunder tijdens F1 Zandvoort zien

Ook in Nederland kunnen we binnenkort weer genieten van de mooiste covers in Beste Zangers. Presentator Jan Smit heeft vandaag aangekondigd dat de opnames bijna gaan beginnen, maar het nieuwe seizoen zal er wel anders uit gaan zien dan het vorige. In onderstaande video vertelt hij erover.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore