Ga naar de inhoud
Entertainment

Madonna jaagt fans stuipen op het lijf met bizar TikTok-filmpje: 'Wat heeft ze met haar gezicht gedaan?!'

Madonna Beeld © Instagram @madonna

Madonna (63) komt recent vaker in het nieuws vanwege een vreemd, bizar of verwonderlijk filmpje dan met haar muziek. Zo ook nu weer. De Queen of Pop plaatst namelijk een video die haar volgers de stuipen op het lijf doet jagen.

"Waarom proberen oudere mensen nog altijd over te komen als twintigjarigen?"

Op TikTok deelt Madonna een video waarop haar gezicht te zien is, die ze steeds dichter bij de camera brengt. Op de achtergrond horen we haar hit 'Frozen'. 

Fans van Madonna zeggen te schrikken van het beeld. 'Hoe dichterbij Madonna met haar gezicht kwam, hoe verder weg ik mijn telefoon hield', schrijft iemand. Veel mensen vinden het lijken alsof Madonna is 'overleden' en een masker van zichzelf op heeft. 'Het is zo eng... en vreemd!' reageert een ander. 'Waarom proberen oudere mensen nog altijd over te komen als twintigjarigen?'

What
lees ook:
What are you looking at? Madonna gaat weer eens los op Insta

De video die Madonna van zichzelf heeft gedeeld, past in een rijtje met andere foto's en filmpjes waar de zangeres veel reacties op heeft gekregen. Een poos geleden verbaasde Madonna nog vriend en vijand met een bizar workout-filmpje. Die video zie je hieronder.

Madonna
lees ook:
Madonna des duivels dat Instagram foto's met blote tepel verwijdert

Madonna verbaast vriend en vijand met bizar workout-filmpje

00:28

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore