Ga naar de inhoud
Entertainment

Dennis Schouten: 'Aangifte hangt af van dreigementen en daden Charly Luske'

Beeld © ANP

Dennis Schouten (26) besluit later deze week of hij daadwerkelijk aangifte gaat doen tegen Charly Luske (43) wegen bedreiging. Dat laat de presentator van Roddelpraat maandag aan het ANP weten. "We wachten komende week af, het hangt af van Charly's dreigementen of daden", meldt Dennis.

"We wachten komende week af"

De programmamaker heeft wel al melding gemaakt bij de politie van de vermeende bedreigingen die hij zou krijgen van Charly. Dennis bevindt zich al een paar dagen op een ander adres vanwege de vermeende dreigementen. Ook heeft hij camera's bij zijn huis laten plaatsen, meldt hij. Charly ontkent dat hij Dennis heeft bedreigd.

Charly
lees ook:
Charly Luske geeft relatieproblemen Tanja Jess toe: 'I fucked up'

Aanleiding voor de vermeende bedreigingen van Luske was de uitzending van Roddelpraat van afgelopen woensdag. Daarin vertelden Jan Roos en Dennis dat Charlyrelatieproblemen heeft met zijn vrouw Tanja Jess. Luske zou seksueel getinte berichten naar een andere vrouw hebben gestuurd. Hij bevestigde eerder vrijdag dat er inderdaad problemen zijn tussen hem en Tanja en stelde zichzelf daarvoor verantwoordelijk.

Dennis en Jan beloven in de uitzending van Roddelpraat van komende woensdag terug te komen op de zaak.

Tanja
lees ook:
Tanja Jess erkent problematisch gedrag man Charly Luske