Entertainment

Yolanthe dankbaar voor Xess Xava: 'Waar zou ik zijn zonder jou'

04 april 2022 13:18 Aangepast: 04 april 2022 13:20
Yolanthe en Xess Xava Beeld © Instagram @yolanthecabau

Yolanthe (37) heeft op social media een ode geschreven aan haar oogappel Xess Xava (6). De actrice schrijft onder meer dat ze niet weet waar ze zou zijn zonder hem.

"Allerliefste Xess Xava, wat maak je mama toch gelukkig"

Na een maand vol filmopnames in Egypte is Yolanthe alweer een tijdje terug bij haar zoon in Los Angeles waar ze geniet van de nodige moeder-zoon-momenten. Bij een foto van haar en Xess op Instagram schrijft ze: 'Allerliefste Xess Xava, wat maak je mama toch gelukkig. Je lach en je knuffels en je liefde voor mij, of ik wel genoeg heb gedronken en goed heb geslapen.' Ook vertelt ze dat Xess 'altijd aan haar denkt'. 'Waar zou ik zijn zonder jou, mijn allerliefste lievelingsmensje.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe moest grenzen leren aangeven: 'Ik was altijd zo vergevingsgezind'

Sinds de breuk met Wesley Sneijder focust Yolanthe zich op haar (acteer)carrière en het moederschap. Samen met Xess pendelt ze tussen Amsterdam en Los Angeles, waar de kleine man naar school gaat.

De keuze om weg te gaan bij de vader van haar kind was niet makkelijk, vertelde Yolanthe eerder in 100%NL Magazine. Ze noemt het 'een van de moeilijkste beslissingen' uit haar leven. "Ik heb als kind dingen meegemaakt met het gezin, maar dan waren er ouders die een keuze maakten. En nu moest ik die keuze maken", legt ze uit. "Dat vond ik dapper van mijzelf. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou durven en kunnen."

Dat haar liefdesleven in Nederland onder een vergrootglas ligt, is één van de redenen waarom Yolanthe naar Los Angeles is verhuisd. "Het was te veel en ik had het gevoel: ik moet hier weg, om rust te vinden voor hem [Wesley] en mij. Daar hebben de media invloed op gehad. En ik denk eigenlijk op mijn hele carrière."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe Cabau: 'Lijkt soms of mensen denken dat ik geen gevoel heb'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore