Ga naar de inhoud
Entertainment

Amy Schumer moest grap over Alec Baldwin schrappen bij Oscars

Amy Schumer Beeld © ANP

Amy Schumer (40) wilde tijdens de Oscars een grap maken over het schietincident op de set van Alec Baldwins (64) film, maar volgens de comedian werd daar een stokje voor gestoken.

"Dat mocht ik allemaal niet zeggen maar je mag wel op iemand aflopen en hem een hengst verkopen"

De Hollywood Reporter schrijft dat Amy tijdens een comedyshow in Las Vegas dit weekend de grappen die zij niet zou hebben mogen maken op televisie alsnog met het publiek gedeeld heeft. Eén daarvan zou zijn geweest: "De film heet Don't Look Up maar ze kunnen beter zeggen: kijk niet in de loop van Alec Baldwins wapen."

Amy
Lees ook:
Amy Schumer 'in shock' na Oscar-klap van Will Smith

In haar comedyshow sloot Amy, die de Oscars dit jaar samen met Wanda Sykes en Regina Hall presenteerde, haar 'verboden grappen' af met de opmerking: "Dat mocht ik allemaal niet zeggen maar je mag wel op iemand aflopen en hem een hengst verkopen."

Daarmee had ze het uiteraard over de klap die Will Smith gaf aan comedian Chris Rock. Amy baalt nog steeds enorm van dat incident, zo zou ze in haar comedyshow hebben verteld. "Ik had een goed gevoel en opeens komt Ali het podium oplopen", zei ze refererend aan Wills hoofdrol in de biopic over bokser Muhammad Ali uit 2001. "Het was gewoon een enorme domper."

Amy
Lees ook:
Amy Schumer kampt met aandoening