Ga naar de inhoud
Entertainment

De Enige Echte levert gemengde reacties op, Nikkie ster van de avond

Nikkie de Jager Beeld © Nick van Ormondt

Het eenmalige programma 'De Enige Echte' was zaterdagavond op RTL 4 goed voor een kleine 800.000 kijkers. Het debuut van Nikkie de Jager (28) als presentatrice bij de familiezender is daarmee iets minder goed bekeken dan voorganger 'Weet Ik Veel', dat de afgelopen weken op dat tijdstip gemiddeld ruim een miljoen kijkers wist te trekken.

In De Enige Echte voeren enkele bekende Nederlanders ieder een act op waarop zij wekenlang geoefend hebben. Zij doen dit samen met mensen die deze act al langer onder de knie hebben, maar allemaal een masker dragen van het gezicht van de BN'er die met hen meedoet. Een panel moet vervolgens zien te raden achter welk masker de bekende Nederlander schuil gaat. Onder anderen Kim Feenstra en Jandino Asporaat maakten hun opwachting in de show.

Dit is de winnaar van De Enige Echte

02:26
Nikkie
Lees ook:
Nikkie de Jager kon eigen talkshow krijgen: 'Hebben we al genoeg'

Op sociale media zijn de meningen over het programma verdeeld. Het format wordt onder meer 'saai' genoemd en de maskers 'eng'. Voor Nikkie de Jager, bekend geworden van haar YouTube-kanaal Nikkie Tutorials, zijn er veelal lovende woorden. Op Twitter wordt de winnares van de Televizier-Ster Presentatrice 2021 'verfrissend', 'leuk' en 'een natuurtalent' genoemd. Of en wanneer De Enige Echte een vervolg krijgt, wordt op een later moment duidelijk.

Panel
Lees ook:
Panel De Enige Echte omvergeblazen: 'Niet te onderscheiden'