Ga naar de inhoud
Entertainment

'Externe factoren' reden relatiebreuk Rachel Hazes en Klaas Otto

Rachel Hazes en Klaas Otto Beeld © ANP

Rachel Hazes (52) heeft zaterdagavond gereageerd op de breuk met Klaas Otto (55). 's Middags werd bekend dat de twee na een kortstondige relatie weer uit elkaar gingen. De oprichter van No Surrender zou weer terug bij zijn ex-vriendin zijn.

"Ik gun hem al het geluk toe in de toekomst"

Rachel benadrukt in haar verklaring aan Shownieuws dat zij en Klaas 'het echt heel leuk' hebben gehad. "Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan", aldus de Hazes-weduwe.

Ziekenhuis
Lees ook:
Ziekenhuis start onderzoek na geruchten over kinderwens Rachel Hazes

Klaas Otto is oprichter van de inmiddels verboden motorclub No Surrender en zat al meerdere jaren in de gevangenis voor onder meer zware mishandeling, bedreiging, afpersing en witwassen. Hij hintte vrijdagavond al op een breuk. Klaas plaatste een foto van zichzelf en zijn ex Gracia op Instagram.

Rachel zegt geen wrok te koesteren. "Jammer dat het zo gelopen is. Hij zal altijd bijzonder voor mij zijn en no hard feelings naar hem toe. Ik gun hem al het geluk toe in de toekomst."

Rachel
Lees ook:
Rachel Hazes en Klaas Otto alweer uit elkaar, of toch gehackt?

De 'fijne tijd' die Rachel met haar ex, zijn kinderen en hun moeder heeft gehad, koestert ze wel. Wat haar nu naar eigen zeggen nog rest is 'een nachtje onrustig slapen en weer over gaan tot de orde van de dag'.

'Daar is mijn leven te leuk en mooi voor. Met de lieve en leuke mensen om mij heen waar ik heel veel gezelligheid mee heb', aldus Rachel.

Dít is Klaas Otto, de nieuwe 'vriend' van Rachel Hazes

02:47
Relatie
Lees ook:
Relatie tussen Rachel Hazes en Klaas Otto alweer voorbij