Ga naar de inhoud
Entertainment

Douwe Bob deelt zoete foto met zijn dochter

Douwe Bob Beeld © ANP

Douwe Bob is stapelverliefd op zijn dochter Bobby Lou en de hele wereld mag ervan meegenieten. Zo deelt de zanger vandaag opnieuw een lief kiekje van haar.

"Oh hi"

Op de foto houdt Douwe zijn vier maanden oude dochter stevig vast onder de douche. Erbij schrijft hij 'oh hi' met een hartje, terwijl Bobby Lou met grote ogen naar de camera kijkt. 

Douwe
Lees ook:
Douwe Bob en moeder tweede kindje niet samen, maar 'heel blij'

Op 9 december jongstleden werd Douwe voor het eerst vader. Toen beviel kunstenares Loes van Delft van hun dochter Bobby Lou. De zanger en de kunstenares waren er vanaf de aankondiging van de zwangerschap duidelijk over dat zij geen relatie met elkaar hebben. Wel speelt Douwe een rol in het leven van zijn dochter. 

Amper een maand na de geboorte van zijn dochter Bobby Lou kondigde Douwe Bob aan aan binnenkort opnieuw een kind te verwachten. RTL Boulevard sprak hem exclusief. "Het is natuurlijk een wervelwind en het gaat allemaal vrij snel, maar ik ben heel blij en gelukkig", aldus de zanger. "Het is wat onorthodox en niet 'zoals het heurt', maar het is wat het is en we zijn heel blij."

Douwe Bob: 'Er is totaal geen wrok of negativiteit'

02:53
Douwe
Zie ook:
Douwe Bob over kinderen van meerdere moeders: 'Het is behelpen'

Ook kreeg de zanger in december nog een dochtertje. Zij blijft buiten de spotlights. 'In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven, maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft', schreef Douwe op Facebook.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore