Ga naar de inhoud
Entertainment

Relatie tussen Rachel Hazes en Klaas Otto alweer voorbij

Klaas Otto en Rachel Hazes Beeld © Instagram: @rachelhazes

De liefde tussen Rachel Hazes (52) en Klaas Otto (55) is geen lang leven beschoren: de twee zijn na een korte relatie alweer uit elkaar. Dat bevestigt het management van Rachel aan 'Shownieuws'.

"Klaas en ik hebben het echt heel leuk gehad. Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan"

Een kleine twee weken geleden kondigden Rachel Hazes en Klaas Otto aan het meer dan alleen gezellig met elkaar te hebben. Na de nodige obstakels - in de vorm van Klaas' ex-vriendin Gracia en geruchten over een liefdesbaby - overwonnen te hebben, heeft het koppel een punt achter hun relatie gezet. "Klaas en ik hebben het echt heel leuk gehad. Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan", aldus Rachel.

Ze vervolgt: "De fijne tijd die ik met hem, kinderen en de moeder van zijn kinderen had koester ik. Je moet daar dan verder ook niet te lang bij stil staan. (...) Jammer dat het zo gelopen is. Hij zal altijd bijzonder voor mij zijn en no hard feelings naar hem toe. Ik gun hem al het geluk toe in de toekomst."

Rachel
Lees ook:
Rachel en Klaas geven eerste interview: 'We hebben het fijn samen'

De eerste geruchten over een relatiebreuk gingen al op 1 april toen de No Surrender-oprichtiger een foto met zijn ex Gracia deelde op social media. 'In je leven kan je van alles doen, je kan naar links gaan, en je kan naar rechts gaan, je kan elk pad bewandelen, maar als je elke dag op zo’n pad iets mist in je leven, en een gevoel van liefde voor iemand, dan moet je toch dat gevoel gaan volgen, en mijn gevoel is voor een vrouw met de naam Gracia', schreef hij.

Ziekenhuis
Lees ook:
Ziekenhuis start onderzoek na geruchten over kinderwens Rachel Hazes

Rachel gaf onlangs haar eerste interview over Klaas aan journalist Andries Jelle de Jong. Ze vertelde onder andere dat ze Klaas al 'jaren geleden heeft ontmoet' en dat ze altijd een 'vriendschappelijke band hebben gehouden'. Hoewel ze eerder dit jaar nog ontkende dat er sprake was van een romantische relatie, steekt ze dit nu niet meer onder stoelen of banken.

Klaas vroeg haar verkering. Op de vraag wat Rachel zo leuk vond aan haar nieuwe vriend en ex-lid van No Surrender, vertelt ze het volgende: "Heel leuke man. Heel lieve man. Ik ben echt trots op hem." Ook vertelt ze dat ze 'stapel' is op Klaas. "Wij hebben het fijn samen", voegde ze hieraan toe. 

Rachel Hazes ontkent babygeruchten: 'Absoluut niet waar'

00:50