Entertainment

Miley Cyrus noemt corona na tour 'het waard'

02 april 2022 10:21 Aangepast: 02 april 2022 14:03
Miley Cyrus Beeld © ANP

Miley Cyrus (29) heeft een wat minder leuk souvenir overgehouden aan haar tournee door Latijns-Amerika. De zangeres laat op Twitter weten dat ze het coronavirus heeft opgelopen. Spijt van de shows heeft ze allerminst: 'Het was het absoluut waard', schrijft ze.

"Als je de wereld rondreist, voor 100.000 mensen per avond speelt en honderden fans per dag ontmoet, is de kans om Covid te krijgen behoorlijk groot"

'Als je de wereld rondreist, voor 100.000 mensen per avond speelt en honderden fans per dag ontmoet, is de kans om Covid te krijgen behoorlijk groot', aldus de zangeres. De afgelopen week gaf ze concerten in Bogota (Colombia) en stond ze op het festival Lollapalooza Brazil in São Paulo.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Miley Cyrus blikt terug op Hannah Montana: 'Veranderde mijn leven'

Miley zou in maart ook optreden op het Asunciónico-festival in Paraguay maar dat ging niet door omdat het vliegtuig waarin zij zat in een zware storm belandde en werd geraakt door de bliksem. Het toestel moest een noodlanding maken en heeft daardoor de eindbestemming niet kunnen bereiken. Miley en haar crew, band, vrienden en familie die meereisden bleven ongedeerd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vliegtuig met Miley Cyrus aan boord geraakt door bliksem

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore