Ga naar de inhoud
Entertainment

Eva Jinek lag tien dagen in bed met tijgerbadjas: 'Was zó ziek'

Eva Jinek Beeld © RTL

Eva Jinek (43) is 'bijna helemaal weer beter' verkondigde ze vrijdagavond in haar talkshow. De presentatrice was weer voor het eerst sinds anderhalve week te zien op de late avond vanwege een zware keelontsteking. De afgelopen dagen werd ze vervangen door Humberto Tan (56).

"Ik was niet echt in staat voor mezelf te zorgen"

Een terugkerende keelontsteking in combinatie met de griep zorgde ervoor dat ze voor het eerst een paar dagen haar show niet kon presenteren. De presentatrice is dan ook 'ontzettend blij' dat ze weer mag werken en heeft het enorm gemist, zo vertelde ze vrijdagavond. 

"Ik was deze keer zó ziek dat ik lag de vegeteren in dezelfde badjas, tien dagen lang in m'n bedje. Een tijgerbadjes. Synthetisch. Heel warm", aldus Eva. "Ik was niet echt in staat voor mezelf te zorgen."

Eva
Lees ook:
Eva Jinek emotioneel tijdens gesprek over vluchtelingen in talkshow

Het waren haar ouders die elke avond een warme maaltijd kookten voor Eva en haar gezin. Als Marc-Marie Huijbregts, die te gast is, opmerkt waarom haar man niet geholpen heeft zegt Eva het volgende: "Hij is de meest geweldige vader die je kan bedenken. De meest liefdevolle, zorgzame vader. Maar koken is gewoon niet iets wat hij doet."

Eva
Lees ook:
Eva Jinek kan zich geen relatie voorstellen met iemand die niet van dieren houdt