Entertainment

Joe Exotic uit Tiger King vraagt scheiding aan

01 april 2022 04:36 Aangepast: 01 april 2022 09:08
Beeld © ANP

Joe Exotic (59), die wereldberoemd werd door realityreeks 'Tiger King', heeft scheidingspapieren opgestuurd naar zijn echtgenoot Dillon Passage (25). Die had vorig jaar al bekendgemaakt dat het stel uit elkaar was, maar volgens Joe heeft Dillon nooit werk gemaakt van een scheiding.

De twee ontmoetten elkaar in het najaar van 2017 en trouwden twee maanden later. Een jaar geleden maakte Dillon bekend dat Joe en hij niet meer samen waren, omdat de situatie 'voor ons allebei niet eerlijk is'. Daarmee had hij het over de fikse gevangenisstraf die Joe uitzit voor dierenmishandeling en het beramen van een moord op zijn rivaal Carole Baskin.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joe Exotic uit Tiger King krijgt strafvermindering

Joe twitterde donderdag een foto van een brief van zijn advocaat, die laat weten dat pogingen om contact op te nemen met Dillon zijn mislukt. Volgens de raadsman heeft Joe zijn best gedaan Passage te traceren zodat de twee de scheiding vriendschappelijk kunnen afhandelen. 'Het is de hoop van de Tiger King dat zij beiden hun leven weer kunnen oppakken en snel en aimabel kunnen scheiden.' De tekst die Exotic bij de foto zette klonk dan weer minder vriendschappelijk: 'Dillon, teken dit nou gewoon en verdwijn', zo liet hij aan zijn ex weten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Joe Exotic met kanker opgenomen in gevangenisziekenhuis

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore