Entertainment

Management Lil Kleine twijfelt nog steeds over samenwerking

31 maart 2022 23:32 Aangepast: 01 april 2022 11:50
Lil Kleine Beeld © ANP

NAMAM, het managementbureau dat Lil Kleine (27) vertegenwoordigt, is zich na zes weken nog steeds aan 'het bezinnen' op het voortzetten van de samenwerking met de omstreden rapper. Dat laat een woordvoerder donderdagavond weten.

"Mochten wij doorgaan met de vertegenwoordiging van hem als artiest, dan zullen wij daar strenge voorwaarden aan verbinden"

Het bureau liet zes weken terug ook al weten zich te bezinnen op de samenwerking, omdat de rapper wordt verdacht van mishandeling van zijn vriendin. Lil Kleine zou het hoofd van Jaimie Vaes, die ook door NAMAM wordt vertegenwoordigd, tussen een autodeur hebben geklemd. Eerder was er ook een incident op Ibiza waar Jorik Scholten, zoals hij echt heet, haar mishandeld zou hebben. Deze zaak werd uiteindelijk geseponeerd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lil Kleine zoekt professionele hulp: 'Zie in dat wat er is gebeurd fout is'

"Mochten wij doorgaan met de vertegenwoordiging van hem als artiest, dan zullen wij daar strenge voorwaarden aan verbinden", laat een woordvoerder van Nathan Moszkowicz, de baas van NAMAM, weten. Hij kan niet zeggen wanneer dit besluit wordt genomen. "Over de inhoud en strekking van deze voorwaarden kunnen wij geen mededelingen doen. Dat raakt aan het privéleven van Jorik."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Management Lil Kleine plaatst opvallende vacaturetekst na incident Jaimie

Lil Kleine plaatste donderdag een filmpje waarin hij zegt dat hij verkeerd heeft gehandeld, dat hij veel mensen heeft gekwetst en dat 'dat nooit had mogen gebeuren'. Op wie de rapper precies doelt, zegt zijn management niet. Het is onduidelijk of hij doelt op zijn vriendin Jaimie Vaes. Lil Kleine werd in februari veroordeeld voor een andere mishandelingszaak die ruim twee jaar terug speelde.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Lil Kleine kan half miljoen winst maken met verkoop woning

Het management wil ook geen toelichting geven op de vraag wat de 'professionele hulp' is die Jorik Scholten, zoals zijn echte naam luidt, in Thailand zoekt. Het is ook onduidelijk of zijn vriendin Jaimie Vaes bij hem is en hoelang Lil Kleine in Thailand zou willen blijven.

Iemand die niet helemaal overtuigd is van de excuus-video van Lil Kleine, is misdaadverslaggever John van der Heuvel:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore