Ga naar de inhoud
Entertainment

Tanja Jess erkent problematisch gedrag man Charly Luske

Tanja Jess en Charly Luske Beeld © ANP

Actrice Tanja Jess (55) heeft donderdagavond op Instagram bevestigd dat zij en haar man Charly Luske (43) op dit moment in een 'zoektocht' in hun relatie zitten. Zij reageert hiermee op berichten in het onlineprogramma 'RoddelPraat' dat hiervan woensdagavond melding maakte.

"Als je van iemand houdt laat je die niet zomaar vallen"

Charly zou hebben opgebiecht dat hij 'berichten' had uitgewisseld met een andere vrouw. Tanja treedt in haar bericht niet in detail, maar erkent dat 'Charly problematisch gedrag laat zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan'.

'Wij zijn al ruim 21 jaar samen dus ik ben op de hoogte van Charly's extreem onveilige jeugd en ken zijn demonen en issues', aldus Tanja.

Acteur
Lees ook:
Acteur Charly Luske gaat boksring in voor Boxing Influencers

De twee partners hebben, mede om die reden, al 'langere tijd hulp om hier als individuen, in de relatie maar ook betreffende ons gezin mee te dealen. Dat is een moeilijk en langdurig traject waarin je keer op keer opnieuw moet bekijken waar je staat en hoe je verder gaat. Als je van iemand houdt laat je die niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is'.

Tanja
Lees ook:
Tanja Jess doet een J.Lo'tje in bikinivideo

Tanja vraagt iedereen om te respecteren dat deze zoektocht 'binnen de privacy van ons gezin' wordt afgelegd. Verder haalt de actrice keihard uit naar RoddelPraat. 'Deze 'mensen' deinzen werkelijk nergens voor terug', schrijft ze, mede namens haar man. 'Maken zich schaamteloos schuldig aan misogynie, racisme, seksisme, ageisme. (...) Ze vullen hun zakken over lijken via de diepste, donkerste grachten van hun ziel.'