Ga naar de inhoud
Entertainment

Frank Lammers en déze acteurs schitteren in nieuwe komediefilm

Frank Lammers Beeld © ANP

Frank Lammers (49), Jennifer Hoffman (41) en Tibor Lukács (44) spelen de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm 'All Inclusive'. Ook acteurs Matthijs van de Sande Bakhuyzen (33), Aiko Beemsterboer (19) en Bing van Son spelen grote rollen in de film. Dat heeft distributeur WW Entertainment woensdag bekendgemaakt.

De opnames zijn deze week van start gegaan. All Inclusive vertelt over Jacco (Tibor) en Sylvie (Jennifer) die met hun zoon en dochter op vakantie gaan naar een all inclusive-resort. Hun al wankele huwelijk wordt hierdoor zwaar op de proef gesteld.

Frank
Lees ook:
Frank Lammers maakt zich kwaad: 'Kinderen moeten naar school'

De film is gebaseerd op een idee van Tibor en wordt geregisseerd door Aniëlle Webster (Huisvrouwen Bestaan Niet). De film wordt geproduceerd door Frank Groenveld vanuit Greenfield Film Productions. All Inclusive moet vanaf 19 januari 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Michael
Lees ook:
Michael Bay uit kritiek op zelfgeregisseerde film Ambulance

Naast zijn toekomstige rol in All Inclusive kennen wij Frank Lammers van veel meer rollen. We kennen hem namelijk als drugscrimineel Ferry, sullige wiskundeleraar Gerri, manager van De Streamers, en die olijke vader van de reclame van die gele supermarkt; en daar komt binnenkort weer een hele andere rol bij. Hij wordt een computernerd in de nieuwe film: The Takeover.

Frank Lammers ziet nieuw seizoen Undercover wel zitten

02:14