Ga naar de inhoud
Entertainment

Margriet onthult of ze na BzV nog contact heeft gehad met Hans

Hans en Margriet uit Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Ze voelde het al een beetje aankomen en leek er in 'Boer zoek Vrouw' niet heel rouwig om: Margriet is de eerste dame die de boerderij van boer Hans weer moest verlaten. Nu blikt ze terug op haar deelname aan het programma.

"Ik zou het zo weer doen"

Margriet vertelt in Wout2Day op NPO Radio 2 dat ze absoluut geen spijt heeft gehad van haar brief aan boer Hans. "Ik heb het verschrikkelijk naar mijn zin gehad, ik heb genoten en ik zou het zo weer doen." Wel vindt ze het jammer dat ze slechts na een nachtje al naar huis werd gestuurd, omdat ze het gevoel heeft dat Hans haar eigenlijk helemaal niet goed heeft leren kennen.

'Margriet
Lees ook:
'Margriet uit BzV nog net niet met gierende banden naar huis'

Op de vraag of ze nog contact heeft met de boer, reageert ze resoluut: "Nee, ik heb geen contact meer met hem gehad. Hij heeft gezegd dat hij koffie komt drinken en toen heb ik gezegd 'even bellen'." Dat 'even bellen' heeft overigens niets met gastvrijheid te maken, maar met het feit dat Margriet in een molen woont. "Hij kan dan op die bel drukken, maar ik hoor niks boven."

Mauds
Lees ook:
Mauds 'connectiviteit' in Boer zoekt Vrouw roept veel reacties op bij kijkers

De grote vraag is natuurlijk of Hans zijn deelname hem ook een vrouw heeft opgeleverd, iets dat Margriet ook niet weet. Toch ziet ze het somber in. "Ik ben een beetje bang..." zegt ze daarover.

Of Hans met Dinie of Annette eindigt, zien we de komende weken in Boer zoekt Vrouw. Elke zondag rond 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1. De dames waren in ieder geval erg onder de indruk van zijn romantische gebaar, zo is te zien in onderstaande video.

Boer Hans maakt indruk met romantisch gebaar in Boer zoekt Vrouw

01:02