Ga naar de inhoud
Entertainment

Loretta Schrijver eerder dan verwacht opnieuw onder het mes

Loretta Schrijver Beeld © ANP

Loretta Schrijver (65) was vanochtend niet te zien in 'Koffietijd' en dat had alles te maken met haar gezondheid. De presentatrice moest namelijk opnieuw onder het mes voor een zogeheten 'hersteloperatie'. Op het Instagram-account van 'Koffietijd' is te lezen dat ze eerder dan verwacht werd opgeroepen en daarom tijdelijk niet te zien zal zijn.

"We hopen natuurlijk dat alles goed zal gaan"

In 2021 werd er beginnende darmkanker geconstateerd bij Loretta. Ze ging hiervoor onder het mes, maar omdat ze na haar operatie last kreeg van meerdere complicaties, duurde haar herstel een stuk langer dan normaal. Loretta was hierdoor ook langere tijd niet in Koffietijd te zien.

Loretta
Lees ook:
Loretta Schrijver neemt afscheid van hond Flip: 'Gaan je missen'

Begin dit jaar keerde ze weer terug in het programma en nu is ze dus opnieuw even niet te zien. 'Helaas moeten we tijdelijk weer afscheid nemen van Loretta', zo staat er op het account van Koffietijd. 'Ze is namelijk, eerder dan verwacht, opgeroepen voor haar hersteloperatie. We hopen natuurlijk dat alles goed zal gaan en kijken uit naar het moment dat ze weer is. Wil je haar ook een hart onder de riem steken? Laat hieronder je berichtje achter voor haar.'

Quinty
Bekijk ook:
Quinty bracht regelmatig eten naar Loretta tijdens ziekte

Loretta vertelde vorig jaar nog in Aran on Tour dat het er allemaal goed uitzag op haar laatste scans. 

Aran on Tour: Loretta Schrijver deelt update over gezondheid: 'Alle scans zijn goed'

17:18