Entertainment

Gerben uit Boer zoekt Vrouw gaat op zijn allereerste date ooit

28 maart 2022 11:24
Boer Gerben Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Waar de een een zere duim heeft van al het swipen op Tinder, heeft boer Gerben uit 'Boer zoekt Vrouw' nog nooit een afspraakje gehad met een leuke vrouw. In de webserie van het programma zien we hoe de geitenhouder zijn eerste date ooit beleeft met Judith. En daarvoor trekt de boer alles uit de kast.

"Ze is nog net zo knap als de vorige keer"

Gerben werd in Boer zoekt Vrouw verrast door Yvon. In plaats van alleen brieven bij hem te bezorgen, kwamen er ook meteen een aantal vrouwen op bezoek op de boerderij. Judith was een van die dames. Sterker nog: zij was de allereerste die aan Gerben werd voorgesteld in de melkput.

In de webserie wordt duidelijk dat Judith die dag op was van de zenuwen; ze had 's nachts bijna niet geslapen en moest ook nog eens een tijdje in de melkput wachten. Nu heeft ze haar zenuwen veel beter onder controle. "Ik ben nu wel minder zenuwachtig dan de vorige keer, maar ik vind het wel heel spannend."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

BzV-kijkers vol lof over Maud: 'Durft zich kwetsbaar op te stellen'

Gerben is aangenaam verrast als hij Judith ziet: "Ik vind het wel heel leuk om haar weer te zien. Ik had haar vorige keer niet superlang gezien, maar ze is nog net zo knap als de vorige keer."

Hij heeft voor de gelegenheid met hooibalen een romantisch hoekje gecreëerd op het erf. Daar kunnen ze samen picknicken en van het uitzicht - de polder - genieten. Of Gerben hiermee het hart van Judith weet te winnen, zien we in de volgende aflevering van de webserie.

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook:

IJzige stilte in Boer zoekt Vrouw na kritische vraag Wendy

Boer Jouke wordt in tegenstelling tot Gerben wel gevolgd op televisie. Hier zien we hoe de boer het soms nog lastig vindt met alle dames op het erf.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore