Ga naar de inhoud
Entertainment

Kaj Gorgels steekt de draak met jarige Monica Geuze

Monica Geuze en Kaj Gorgels Beeld © Instagram @monicageuze

Monica Geuze mag vandaag 27 kaarsjes uitblazen en traditiegetrouw zijn het vaak de vrienden van de jarigen die foto's op Instagram plaatsen, om de jarige job in het zonnetje te zetten. Ook haar beste vriend Kaj Gorgels (31) doet hieraan mee en plaatst een opmerkelijke foto van Monica.

"Van harte Gefeliciteerd met je moeder Kaj"

Monica en Kaj delen samen een podcast genaamd Geuze en Gorgels en daarin heeft de vlogger vaker laten weten dat ze ouder wordt ingeschat dan dat ze werkelijk is. Ook op TikTok krijgt Monica regelmatig opmerkingen over dat ze er 'oud' uitziet. Hoewel dit voor Monica gevoelig ligt, besluit Kaj vooralsnog hier op een humoristische wijze gebruik van te maken. Op Instagram deelt de presentator namelijk een foto van Monica waarop ze er uitziet als een oma en schrijft hierbij: 'Happy b-day lieverd! 27 jaartjes jong. En wat ze daar ook zeggen in die reacties op Tik Tok over dat je er oud uit gaat zien, lekker niks van aantrekken! Ik vind dat je ieder jaar jonger lijkt.' 

Kaj
Lees ook:
Kaj Gorgels presenteert Nederlandse versie Are You The One?

Niet alleen Kaj kan lachen om zijn eigen grap, maar ook zijn volgers vinden zijn felicitatie 'hilarisch'. Iemand schrijft: 'Humor, gefeliciteerd.' Een ander: 'Haha, hoe kom je hierop?' Sommigen lijken echter niet te door te hebben dat dit om Monica gaat en feliciteren Kaj met zijn moeder. 'Gefeliciteerd!! Wat lijk je veel op je moeder zeg', schrijft iemand. 'Van harte Gefeliciteerd met je moeder Kaj', schrijft een ander. 

Ondanks dat Monica nog maar 27 jaartjes jong is, mag ze in ieder geval alvast opgelucht ademhalen want ook 'oma-Monica' valt in de smaak. 'Als ze op deze manier oud word dan word ze wel prachtig oud', schrijft een fan. 

Kaj
Lees ook:
Kaj Gorgels deed vier nachten achter elkaar ayahuasca: 'Waanzinnig'

Inmiddels zit Monica Geuze alweer een tijdje met haar hoofd in de wolken. De vlogger maakte het in 2020 officieel met haar vriend Robbert Kroese en de twee hebben afgelopen jaar zelfs samen een huis - van maar liefst 1,6 miljoen euro - gekocht in het centrum van Amsterdam. Toch gaan er al een tijdje geruchten dat het stel uit elkaar zou zijn. Monica reageert op deze geruchten bij RTL Boulevard. 

Monica Geuze geeft duidelijkheid over relatie: 'Lachen erom'

00:53