Ga naar de inhoud
Entertainment

Vrienden van Amstel LIVE-fans opgelet: er komen vier extra shows

Vrienden van Amstel LIVE Beeld © ANP

De komende editie van 'Vrienden van Amstel Live' wordt uitgebreid met vier shows. Ook op 26, 28, 29 en 30 april is er nu een concert in Rotterdam Ahoy, maakte de organisatie zaterdagochtend bekend. De kaartverkoop van de extra shows is al gestart.

"Het liefst zou je iedereen de mogelijkheid bieden om een avond Vrienden van Amstel te beleven"

Dat betekent dat de concertreeks nu bestaat uit twaalf concerten. Ook van 1 tot en met 4 en van 6 tot en met 9 mei treden artiesten, onder wie Guus Meeuwis, DI-RECT, Nick & Simon, Chef’Special, Typhoon, Willeke Alberti, Miss Montreal en Suzan & Freek, op.

Vrienden
Lees ook:
Vrienden van Amstel blij met reactie kabinet: 'Oproep is gehoord'

De kaarten voor de optredens in mei vlogen zaterdagochtend de deur uit en daarom besloot de organisatie shows toe te voegen. Het zal bij twaalf concerten blijven, zegt Machiel Hofman. "Het liefst zou je iedereen de mogelijkheid bieden om een avond Vrienden van Amstel te beleven maar de agenda’s van de artiesten en de locatie bieden niet meer ruimte dan deze twaalf shows. Het is eigenlijk al een wonder dat we op deze termijn nog zoveel shows konden samenstellen."

Talkshow
Lees ook:
Talkshow Beau gaat naar Rotterdam Ahoy met Vrienden van Amstel

Eigenlijk zou Vrienden van Amstel LIVE in januari plaatsvinden, maar die reeks moest op het allerlaatste moment worden geannuleerd vanwege de coronamaatregelen.

Vrienden van Amstel zijn er klaar voor: 'Bier zal extra zoet smaken'

03:23
Bron: ANP/RTL Boulevard