Ga naar de inhoud
Entertainment

Nikkie de Jager presenteert De Enige Echte: 'Trots op resultaat'

Nikkie de Jager Beeld © Nick van Ormondt

Fans van 'The Masked Singer' en 'I Can See Your Voice' kunnen hun hart ophalen op zaterdag 2 april. In 'De Enige Echte' is het aan een groep BN'ers om met spectaculaire acts iedereen op het verkeerde been te zetten. Zal het panel de echte Maik de Boer (61), Jandino Asporaat (41), Romy Monteiro (29) of Kim Feenstra (36) eruit weten te pikken?

"Ik ben ontzettend blij met het resultaat"

Het eenmalige spektakel waarin de kijker wordt getrakteerd op bijzondere acts van vijf personen die allemaal hetzelfde masker dragen naar het uiterlijk van één BN’er, wordt gepresenteerd door Nikkie de Jager en is te zien op 2 april om 20.00 uur bij RTL 4. Volgens Nikkie voelde het als een 'warm bad'. Ze vertelt: "Ik ben ontzettend blij met het resultaat: een heerlijke avond entertainment voor het hele gezin!”

Leco
Lees ook:
Leco staat stil bij bijzondere band met Caroline Tensen

Kim Feenstra, Romy Monteiro, Jandino Asporaat en Maik de Boer gaan de uitdaging aan om een spectaculaire act neer te zetten. Wekenlang hebben ze getraind om hun act onder de knie te krijgen en niet uit de toon te vallen in het professionele ensemble. Waar hun groepsgenoten kundig zijn in dans, Kung Fu, drum en illusionisme, zullen de BN’ers uit hun comfortzone moeten stappen om dezelfde kwaliteiten te laten zien en niet op te vallen.

Het is aan het panel bestaande uit Caroline Tensen, Edson de Graça en Jamai Loman om te raden wie van de vijf performers van elke act de echte is. 

Nikkie
Lees ook:
Nikkie de Jager openhartig over 'eerste keer' met Dylan: 'Hij is de ware'

De Enige Echte is eenmalig te zien op zaterdagavond 2 april om 20.00 uur bij RTL 4.