Ga naar de inhoud
Entertainment

Persoonlijk verhaal van fan Patty Brard maakt indruk in I Can See Your Voice

I Can See Your Voice Beeld © I Can See Your Voice

Patty Brard viert haar 67-jarige verjaardag vrijdagavond in de studio van 'I Can See Your Voice'. Het is aan de voormalig Luv'-zangeres en haar fan Stacey om erachter te komen wie iedereen voor de gek houdt, en wie er thuishoort op het podium. Deze week staat er veel op het spel, want Stacey kan het geldbedrag goed gebruiken.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de meest recente aflevering van I Can See Your Voice.

"Ik ben er zó ontzettend blij mee en ik ben iedereen zó ontzettend dankbaar"

Als Patty aan het einde van de aflevering een zuiver duet zingt met de laatst overgebleven kandidaat, wint haar fan Stacey 5000 euro. Dat bedrag wil ze gebruiken voor een eigen woning. "Ik sta eigenlijk voor de laatste stap in mijn transitie naar vrouw, de geslachtsoperatie. En daarvoor wil ik heel graag op mezelf wonen om lekker vanaf mijn eigen plekje te gaan herstellen", doet ze haar verhaal. Stacey vertelt niet met iedereen in haar familie nog contact te hebben, maar daar heeft ze 'tante Patty' voor teruggekregen. "Dat is de leukste tante die je kan hebben."

Patty en Stacey hebben dan ook al een verleden samen en leerden elkaar kennen via Instagram. "Dat vind ik ook wel eens leuk om te benadrukken", aldus de presentatrice.

75-jarige
Lees ook:
75-jarige Hans verblijdt iedereen met zijn stem in I Can See Your Voice

Het geldbedrag is haar dan ook meer dan gegund, maar voordat het zover is moet Stacey, met hulp van Patty en de rest van het panel, wel eerst nog de rotte appels eruit halen. Erg lekker gaan ze niet van start, want ze sturen meteen een zangeres naar huis: de 24-jarige Donna die regelmatig met presentator Carlo Boszhard werkt. "Elke keer hoor ik haar stem en elke keer zeg ik: Donna wat een voice!" aldus Carlo.

En ook de tweede kandidaat die ze besluiten weg te sturen, de 74-jarige Adriano, blijkt een gouden keeltje te hebben.

Outfit
Lees ook:
Outfit Edsilia in ICSYV zo strak dat ze vastzit in haar stoel

Het is de 'Serveerster' die uiteindelijk overblijft en samen met Patty het eindduet mag zingen. Iedereen gunt het Stacey. "Stacey je bent voor mij, en in het oog van het hele volk een prachtige dame, maar je hebt die 5000 euro nodig om net die ene stap te zetten voor jezelf", benadrukt Carlo nogmaals. De 21-jarige Mindel, zoals de zangeres echt heet, blijkt een fantastische stem te hebben en het nichtje te zijn van Ernst Daniël Smid. "Ik ben er zó ontzettend blij mee en ik ben iedereen zó ontzettend dankbaar, vooral mijn tante Patty", aldus Stacey.

I Can See Your Voice is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Of kijk de aflevering (alvast vooruit) bij Videoland.