Ga naar de inhoud
Entertainment

Ed Sheeran steunt Oekraïense band: 'Ik sta achter jullie'

Ed Sheeran Beeld © ANP

De bandleden van de Oekraïense band Antytila, die momenteel meevechten in Kiev, hebben een steunbetuiging van Ed Sheeran (31) gekregen. "Ik sta achter jullie", aldus de 31-jarige zanger in een video.

"Wij zijn niet bang om te spelen, terwijl er bommen afgaan"

Sheeran treedt volgende op tijdens een benefietconcert voor Oekraïne in Birmingham. Eerder sprak de band, gekleed in gevechtskleding, voor de zanger een videoboodschap in op TikTok. In de video vragen de drie bandleden of zij via een live-verbinding aanwezig mogen zijn op het benefietconcert waar Sheeran speelt. "Onze band zal spelen vanuit Kiev, een stad die zich niet overgeeft. Wij zijn niet bang om te spelen, terwijl er bommen afgaan."

Ed
lees ook:
Ed Sheeran gaat samen met dochtertje (1) op tournee

In een reactie op die vraag laat Sheeran weten dat hij 'niet kan wachten' om naar de muziek van Antytila te luisteren. Het benefietconcert in Birmingham vindt plaats op dinsdag 29 maart. Behalve Sheeran zijn ook Camila Cabello, Gregory Porter en Snow Patrol van de partij. De opbrengst van het concert gaat naar het Disasters Emergency Committee voor Oekraïne.

Onlangs kropen Rapper Donnie en Mart Hoogkamer nog in de huid van Ed Sheeran:

Ed
lees ook:
Ed Sheeran zingt in rechtszaal om punt te maken

Donnie en Mart Hoogkamer kruipen in de huid van Ed Sheeran en Justin Bieber

03:19