Ga naar de inhoud
Entertainment

Cardi B en Offset te zien in Baby Shark-serie

Beeld © ANP

Cardi B (29) en haar echtgenoot Offset (30) maken binnenkort hun opwachting in 'Baby Shark’s Big Show!', de animatieserie van Nickelodeon gebaseerd op het immens populaire kleuterliedje.

Cardi en Offset gaan de stemmen inspreken van twee gastfiguurtjes in de show, die de namen Sharki B en Offshark hebben gekregen. Sharki B is een rapper die een concert komt geven in Carnivore Cove en vaste seriepersonage William vraagt met haar op het podium te dansen.

Cardi
Lees ook:
Cardi B dankbaar voor fans na uitspraak van rechter

Ook de driejarige dochter van Cardi en Offset, Kulture, heeft een rolletje in de serie. Zij spreekt de stem in van Kulture Shark, de dochter van Offshark die niet kan wachten om samen met haar vader naar het concert van Sharki te gaan.

Roddelblogger
Lees ook:
Roddelblogger moet Cardi B 1 miljoen betalen

Het nieuws over de gastrollen van Cardi B en haar gezin werd bekendgemaakt tijdens een presentatie van Nickelodeon. Daar kondigde de zender ook aan dat er een film wordt gemaakt rond Baby Shark. Die moet in 2023 te zien zijn op streamingservice Paramount+. Meer details over het filmproject zijn nog niet bekend.

Cardi
Lees ook:
Cardi B betaalt begrafeniskosten slachtoffers flatbrand New York