Entertainment

Dit is volgens fans de nieuwe naam van Kylie Jenners zoontje

24 maart 2022 14:28
Kylie Jenner en Travis Scott Beeld © Getty Images

Kylie Jenner (24) en Travis Scott (30) besloten deze week om de naam van hun zoontje te veranderen, omdat ze Wolf toch niet zo bij de kleine spruit vinden passen. Sinds die aankondiging speculeren fans erop los. Zó denken zij dat de zes weken oude baby gaat heten.

"We hadden gewoon niet het gevoel dat deze naam bij hem paste"

'Even voor jullie informatie, de naam van onze zoon is niet langer Wolf. We hadden gewoon niet het gevoel dat deze naam bij hem paste. Ik wilde dit even delen omdat ik de naam Wolf overal zie', zo liet Kylie maandag op Instagram weten. Wat dan wél de naam van haar zes weken oude baby is, vertelde ze er niet bij. Gelukkig hebben de fans haar niet nodig om daar achter te komen. Zij weten het zeker: de baby heet nu Jacques. Dat zou een eerbetoon aan vader Travis zijn, wiens echte naam ook Jacques is.

Een gegronde reden om dit te denken hebben de fans niet, maar twijfelen doen ze er niet aan: 'Hij is geboren op 22/2/22 en zijn tweede naam is Jacques, dus ik ga voor de naam Jacques Deuce', schrijft iemand. 'Ik stem voor Jack. Het heeft altijd Jacques moeten zijn', reageert iemand anders.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Kylie Jenner deelt speciale video voor pasgeboren zoon

Of Jacques ook echt de naam van hun zoontje is geworden, dat blijft nog even de vraag. Kylie staat erom bekend haar privézaken lange tijd geheim te houden. Van haar vierjarige dochter weten we wel hoe ze heet: Stormi.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Kylie Jenner onthult tweede naam pasgeboren zoon

Bekijk de video die Travis en Kylie hebben opgedragen aan hun zoontje hieronder:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore