Entertainment

Janice Blok reageert op dategeruchten Memphis Depay

24 maart 2022 11:53
Memphis Depay en Janice Blok Beeld © ANP

Na de breuk tussen Donny Roelvink (24) en Janice Blok (30) zouden de twee ex-liefjes volgens de zogeheten 'juicechannels' allebei volop genieten van hun vrijgezellenbestaan. Zo zou Donny daten met Yolanthe Cabau (37) en Janice zou het hebben aangelegd met voetballer Memphis Depay (28). In 'Geroezemoes' met Farja Farvardin reageert Janice op deze geruchten.

"Doe je werk goed en hou anders je bek"

Nadat Janice en Donny in oktober vorig jaar een punt achter hun relatie hadden gezet, kwam al heel snel het gerucht naar buiten dat Janice zou daten met FC Barcelona-ster Memphis. Janice zou zelfs naar Barcelona zijn gevlogen om haar nieuwe liefje daar te bezoeken. Tegenover de presentator van het online programma Geroezemoes, Farja, ontkracht ze ie geruchten: "Ik heb deze gast nog nooit in mijn fucking leven überhaupt gezien." Dat de juicekanalen met dit nieuws kwamen, ging Janice dan ook niet in de koude kleren zitten. "Hoe the fuck komen jullie aan deze informatie? Get your facts straight. (...) Doe je werk goed en hou anders - grof gezegd - je bek. " 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Donny Roelvink en Janice Blok zetten punt achter relatie

Ondanks dat het gerucht niet klopt, stond het idee Janice wel aan: "Hij ziet er goed uit", zegt ze over de voetballer. Aan Memphis' looks zal het dus niet liggen, maar alsnog twijfelt Janice of ze een match zouden zijn. "Ik weet niet of dat iets is waar ik naar op zoek zou zijn op dit moment. (...) Ik weet niet of voetballers wat voor mij zijn." Maar de deur staat duidelijk op een kiertje: "Ik zeg nooit nooit. Ik vond de roddel niet heel vervelend. Het is een mooie gozer." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Janice heeft nog steeds tattoo van Donny: ‘Blijft belangrijk persoon’

Vorig jaar spraken wij Donny over een mogelijke nieuwe liefde. Aan ons liet de Roelvink-telg toen weten dat hij genoeg heeft aan zijn familie en nieuwe neefje Dean. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Dit fortuin gaven Donny en Janice uit aan cosmetische ingrepen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore