Entertainment

Renze Klamer sluit maken entertainmentprogramma's niet uit

23 maart 2022 05:05 Aangepast: 23 maart 2022 07:04
Renze Klamer Beeld © ANP

Nu Renze Klamer (32) een tweejarig contract heeft getekend bij RTL, houdt hij alle mogelijkheden open. In het 'AD' vertelt de presentator woensdag dat hij bijvoorbeeld niet uitsluit dat hij ooit zijn opwachting maakt in RTL Boulevard.

"Ik zou dat niet vervelend vinden"

"Dat kan een documentaire zijn, een serie voor Videoland, van alles, maar ook programma's die meer richting entertainment gaan", legt Renze zijn nog brede plannen bij de zender uit. "RTL Boulevard? Zou zomaar kunnen dat ik daar een keer aanschuif. Ik zou dat niet vervelend vinden."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Renze Klamer tekent contract bij RTL: 'Dé plek om carrière voort te zetten'

Renze breekt in de krant een lans voor het entertainmentprogramma. "Natuurlijk zijn er bepaalde onderdelen waar ik zelf minder in geïnteresseerd ben, zoals wat André Hazes junior allemaal uitspookt. Maar ze doen veel aan nieuws, crime, media. Ik vind niet dat mensen laatdunkend over Boulevard moeten doen. Een programma waar elke dag een miljoen mensen naar kijken."

De televisiemaker gaat bij RTL in ieder geval aankomende zomer vier weken lang een talkshow presenteren. Dat deed hij eerder voor BNNVARA, dat in het voorjaar van 2021 onverwacht de stekker trok uit De Vooravond, het praatprogramma dat Klamer samen met Fidan Ekiz presenteerde. Als reden gaf de omroep destijds 'een gebrek aan urgentie'. Renze noemt dat in het AD discutabel, maar zegt geen aandacht meer aan de kwestie te schenken. "Ik ga door. Wat voor mij wel vaststond: bij BNNVARA ga ik niet meer werken."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Renze Klamer mag eindelijk terug naar Nederland na coronabesmetting

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore